2777
2789

سلام. پسر من ۶ ماهشه و از نوزادی رفلاکس پنهان داره.تست مدفوع داده.دکتر مقدادی نظرش عدم تحمل لاکتوزه. کسی میدونه از روی کدوم قسمت آزمایش میشه اینو فهمید؟ جواب آزمایشش اینه:

کالپروتکتین ۵۱۱

stool ph عدد ۸

stool reducing substance رو زده منفی

stool fat هم منفی

خون مخفی هم منفی زده

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
اگه ممکنه براتون این آزمایش منم به دکتر مقدادی نشون بده رفتی. من یه استان دیگه هستم خیلی تعریف این د ...

عزیزم منم تهران نیستم. از سایت "دکترتو" ویزیت آنلاین گرفتم و با دکتر تلفنی صحبت کردم.

نمیدونم واقعا دکتر خوبیه یا نه

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی تعریفشو اینجا شنیدم. ممنون که گفتی.

منم از اینجا تعریفشو شنیدم و ویزیت تلفنی گرفتم.

بهم گفته شیر خودمو قطع کنم اما نمیدونم واقعا درست گفته یا نه

علایم یا حالت های بچت چیه؟؟

رفلاکس پنهان که با دارو خوب نمیشه. و مدام تو خواب به خودش میپیچه و شیر میاد تو گلوش و زود از خواب بیدارش میکنه. و التهاب روده پیدا کرده. بینیش مدام کیپه و خس خس میکنه. وزن گیریش کم شده و اشتهاشم کمه

سلام عزیزم شما چکار کردید؟ دختر منم دوماهشه با همین علائم 

من احتمال آلرژی دادن. آزمایش خون دادم جوابش منفی بود و گفتن آلرژی نداره اما دکتر کودکانش قبول نداره چون همه علائم آلرژی رو داره مثل عدد کالپروتکتین بالا در آزمایش مدفوع، قرمزی مقعد، مدفوع خلطی

و رفلاکس پنهانم داره

فعلا گیر کردم رژیم سخت گرفتم ببینم از چیه آلرژیش

و برای رفلاکسم که از دو ماهگی نکسیوم بهش میدم چون دکتر گفت اگه نخوره اسید معدش باعث میشه گلوش بسوزه و دیگه بچه چیزی نخوره

من احتمال آلرژی دادن. آزمایش خون دادم جوابش منفی بود و گفتن آلرژی نداره اما دکتر کودکانش قبول نداره ...

ممنون عزیزم. نکسیوم خارجی یا ایرانی؟ 

منم تازه آزمایش مرفوع داده دخترم. شیرشم پپتی حونیور میدم ولی همچنان حالش خوب نیست 

ممنون عزیزم. نکسیوم خارجی یا ایرانی؟  منم تازه آزمایش مرفوع داده دخترم. شیرشم پپتی حونیور میدم ...

خارجی میدم. ترکیه ایش هست فکر کنم سوئدیشم باشه دقیق یادم نیست کجاییه. همه داروخانه ای نداره اما بگردی هست

رفلاکس پنهان که با دارو خوب نمیشه. و مدام تو خواب به خودش میپیچه و شیر میاد تو گلوش و زود از خواب بی ...

سلام گلم خوبید پسر منم کاملآ مثل بچه شماست و دکتر براش گفته کپسول پروبیوتیک پرو

وشیر خشک ال اف بدن و.....دارو داده

شما چکار کردید بهتر شده بچه تون ممنونم میشم پاسخ بدید 

من احتمال آلرژی دادن. آزمایش خون دادم جوابش منفی بود و گفتن آلرژی نداره اما دکتر کودکانش قبول نداره ...

تروخدا یه کمکی بکن بچم دوماهشه گفتن آلرژی ب چیزای گاوی داره هیچی نمیخورم همچنان بدتره و خیلی کم وزنع دیگه خسته شدم از گریه هاش کل بدنم از بیخوابی درد میکنه

ممنون عزیزم. نکسیوم خارجی یا ایرانی؟ منم تازه آزمایش مرفوع داده دخترم. شیرشم پپتی حونیور میدم ولی هم ...

سلام از اول بهش شیرخشک دادین چیکار کردین عادت کرد بچم الرژی شدید داره ولی نمیخوره شیرخشک پپتی جونیور رولطفا راهنمایی کنید

سلام از اول بهش شیرخشک دادین چیکار کردین عادت کرد بچم الرژی شدید داره ولی نمیخوره شیرخشک پپتی جونیور ...

سلام عزیزم. دختر منم ۳ ماهشه و الرژی داره. پپتی جونیور رو دارم امتحان میکنم براش. شیر خودمم بهش میدم البته با رعایت رژیم. پپتی رو با یه کوچولو قند بهش بده. دختر من با قند میخوره فقط. اوالش میگن با قند شیرین کنید تا عادت کنن