2777
2789
عنوان

دیشب که

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 52 پست
جدی😒شوهری ک با خانوادش خراب بشه عمرا مرد زندگی نمیشه همیشه تقصیرات تو چش زنش میبینه و دلش با زنش هی ...

اسی اشتباه کرد تو سن کم ازدواج کرد 

و بدتر از اون ، ازدواج با پسر ۲۰ ساله، که نه سربازی رفته نه کار و نه حرفه بلده 

تو همه خونه ها پدر و مادرها با بچه مشکل دارن، و بنظرم اسی نباید دخالت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی اشتباه کرد تو سن کم ازدواج کرد  و بدتر از اون ، ازدواج با پسر ۲۰ ساله، که نه سربازی رفته ن ...

خودش فکر کنم 20 شوهر 25 هست ولی چون ته تغاریه شوهرش انگار هنوز مرد نشده و خودش هم بی تجربه هس حالا مونده تا بفهمه قلق زندگی چطوریه

ریلکس 😇
اسی کلا دنبال اینه رابطه مادر و پسری خراب کنه  تاپیک های قبلی بخون

😁😁بد جنسه خب

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

شوهرت که هرچی میشه گریه می‌کنه  بگو بجا گریه برو دنبال کار  الان بیکاره ؟؟

اره بیکار 

بشدت هم اشکش دم مشکشه هعی😐🥲

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

ببین هر چقدر بدجنس باشه، باز مادر هست تو دعواهای اونها را جدی نگیر  شوهرت به‌ زور بفرست کارگری ...

😓😓😓

اره بیکار  بشدت هم اشکش دم مشکشه هعی😐🥲

کمی بهش سخت بگیر شل بگیری بدبختی 

طلاهاتم اصلا ندیا ارز دیجیتال ضرر توش زیاده 

عاقل باش بگو باید کار کنی اینهمه شرکت و اینا نیرو میخوان بگو شده بری نظافت کنی باید بری زن گرفتی خرج داره زندگی

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم❤️                             متاهل و متعهد ❤️