2777
2789
عنوان

قوز قرنیه 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 28 پست
دقیق نمیدونم عزیزم شرمنده

الان دیگ عینک نمیزنن؟ 

عزیزم امکانش هست برات اونو ازشون بپرسی؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
شدید بود ینی؟ بعدش کامل خوب شد؟ دکتر بمن گفت عمل نمیخاد خفیفه ولی دیگ لیزیک نمیتونم بکنم 😕

هر شش ماه چک میکنم فعلا دکترم گفت پیشرفتی نداشته یا عینک خوبه نیاز به عمل نداره

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره به من گفت تا ۳۰ سالگی پیشرفت میکنه دیدت ضعیف میشه هی   آره نزدیک بینم

من نمیدونم از چ زمانی گرفتم ولی اخیرا دید دورم یکم ضعیف شده حتی با عینک. همشم بهم میگن شماره چشمت تغییر نکرده. الان ۳۲ ام. عزیزم شما ک دیدتون ضعیف میشد، عینک جدید ک میگرفتی خوب میدیدی یا بهت میگفتن نمره چشمت عوض نشده؟ 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
هر شش ماه چک میکنم فعلا دکترم گفت پیشرفتی نداشته یا عینک خوبه نیاز به عمل نداره

عزیزم دکتر شمام گفت ک لیزیک نمیتونی بکنی؟ 

من نمیدونم از چ زمانی گرفتم ولی اخیرا دید دورم یکم ضعیف شده حتی با عینک. همشم بهم میگن شماره چشمت تغ ...

من والا یه دوماهه فهمیدم چشمم ضعیفه بعد رفتم عمل کردم و عینکم رو خریدم اما باز با عینک نمیدونم چرا تار میبینم 

من والا یه دوماهه فهمیدم چشمم ضعیفه بعد رفتم عمل کردم و عینکم رو خریدم اما باز با عینک نمیدونم چرا ت ...

عمل پیوند قرنیه کردی؟ درباره کاشت لنز داخل چشمی دکتر بهت چیزی نگفت.

بخاطر این هست ک با عینک هم دید کامل نمیشه. اپومتریست شماره میدع ولی بازم دیدت ده دهم نمیشه. منم نمیدونستم چمه الان فهمیدم بخاطر قوز قرنیه س ک من از همه جا بیخبر نمیدونستم دارمش. پیش صدتا اپتومتریست رفتم همه میگفتن نمره چشمت عوض نشده . امشب تو نت خوندم ک دید با لنز های سخت روی چشم بهتر از با عینک میشه. ولی انگار اوایلش یکم اذیتی باهاش.

نه عزیز من عمل ccl کردم کاشت لنز هم نه 

اها فهمیدم. من نمیدونم این عملو لازم دارم یا نه دکتر بهم چیزی نگفت ولی تو نت درباره ش خوندم. شما یمدت تحت نظر بودی و وقتی دکتر دید داره پیشرفت میکنه برات این عملو تجویز کرد یا همون اول ک رفتی پیشش عملو پیشنهاد کرد؟ 

نه همون اول که رفتم گفت بیا برا عمل

سنت چقد بود اونموقع. دکتر من ک هیچی نگفت 😑

کدوم شهری؟ عملش سخت نیس؟، عوارض نداشت؟

ممنون ک وقت میذاری جواب میدی. چن روزه فهمیدم مشکلمو ، خ استرس دارم 🥲

سنت چقد بود اونموقع. دکتر من ک هیچی نگفت 😑 کدوم شهری؟ عملش سخت نیس؟، عوارض نداشت؟ ممنون ک وقت میذ ...

من ۲۰ سالمه گفتم بهت که کلا دوماهه فهمیدم چشم چپم ضعیفه دکتر بهم هم هم قوز قرنیه داره هم دو نیم درجه آستیگمات 

اصفهانم گلم عملش خیلی سخت نیست فقط یکی دو روز اذیت میشدم سرم خیلی درد میکرد از چشم هی اشک میومد سوزش داشتم اما بعدش خوب شدم نه بابا استرس نداشته باش 😃😃

من ۲۰ سالمه گفتم بهت که کلا دوماهه فهمیدم چشم چپم ضعیفه دکتر بهم هم هم قوز قرنیه داره هم دو نیم درجه ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده. خیلی از دکترا ک مث گاون دو دیقه وقت نمیذارن ب ادم توضیح بدن. باز خوبه اینترنت هست. اسم دکترتم بهم بگو عشقم

من ۲۰ سالمه گفتم بهت که کلا دوماهه فهمیدم چشم چپم ضعیفه دکتر بهم هم هم قوز قرنیه داره هم دو نیم درجه ...

هزینه عملت چقد شد عشقم؟

ممنون عزیزم خدا خیرت بده. خیلی از دکترا ک مث گاون دو دیقه وقت نمیذارن ب ادم توضیح بدن. باز خوبه اینت ...

خواهش میکنم عزیزم😘

دکترم مینو افشاره‌

هزینه عمل هم ۳ یا ۴ تومنه فک کنم ولی با بیمه برای من کمتر حساب شد