2821
2789

ااره منم تااخرش اسید میداد بالا،،خوراکم شربت بود تامیخوردم میزون میشدم،، سعی کن غذاهای سرخ کردنی،، چیزای تند، خوراکیای کافئین دار نخوری

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچکاری نمیشه‌کرد تا هفته ۱۸ ادامه داشت تفففف

من تنها قسمت خوب بارداریم نداشتن ویاربود،،مثه خرررس همه چی میخوردم اماگاهی اسیدمعده،و درد شکم وکمر که مدام بود پدرمو دراورددرحدی که هفته ۲۰ دکترم شیاف داد گف باای. دردا اخرزایمان زودرس میشی😑

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
خانما من دو روز مونده به پریودم.درد پریودی دارم ممکنه باردار باشم؟کسی تجربع داشته ک درد داشته ولی با ...

فکر نکنم

چ شربتی میخوردی برا بچه ضرر نداشت 

همن شربتای الومینیوم ال جی چیه😁نه

دور از جون عزیزم🤪🤪 زایمانت خوب بود؟

سزارین اختیاری کردم،،خیلی خوب بود خیلییییی

جدی؟ خداروشکر منم میخوام سزارین بشم به امید خدا چقد انرژی مثبت دادی

فدات

بخدا سزارین استرسش بیشترازدردشه،،.من انقدر عملم خوب بود اصلا بدون کمک همراهم کارامو انجام میدادم

فدات بخدا سزارین استرسش بیشترازدردشه،،.من انقدر عملم خوب بود اصلا بدون کمک همراهم کارامو انجام میدا ...

چقدر خوب

من فقط مشکلم پاره گی دیسکم هست

که باید بیهوش بشم

البته خودم هی دوس دارم بیهوشم کنن

آخر همان شد که نباید میشد...
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز