2777
2789
عنوان

عطر 212

10714 بازدید | 25 پست

بچه ها کسی این عطر رو داشته خوشبوعه  تورو خدا اگه تجربشو دارین بگین به نظرتون ارزش داره6تومن بدم به این عطر از میثم عطر هم می خوام خرید کنم هر چی می دونیددبگید

بله من دارم مخشره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

۶ تومن شده

یا خدا

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله من دارم مخشره

چند خریدین مال شما اصله به نظرتون ندیده از میثم عطر بخرم امروز رفتم میلیشو یه جا بو کردم خوب بود بوهاش تقریبا یکیه ؟یا اصلش فرق داره

چند خریدین مال شما اصله به نظرتون ندیده از میثم عطر بخرم امروز رفتم میلیشو یه جا بو کردم خوب بود بوه ...

من از دیوتی فری خریدم به یورو فکر کنم ولی قیمت راستش یادم نمیاد 

به پول ایران کمتر از یه تومن بود

ولی میثم عطر هم اصل هست

خودش که محشره نمیدونم اصلا میل داره یا نه

این و سک سی رز همین برند بهترین بوهاش هستن

من چند سال قبل داشتم. اون موقع از بوش خوشم اومد که خریدم اما راستش از اینکه به سک سی بودن معروف هست حس بدی بهش پیدا کردم. از چند نفر شنیدم که بهش بگن عطر اتاق خواب. حالا فکر کن من این عطر رو سر کار میزدم😒😒😒

زدن عطر مناسب با موقعیت و محیط بعد از این عکس برام بعد دیگه ای در حد وسواس پیدا کرده

من از دیوتی فری خریدم  ولی میثم عطر هم اصل هست خودش که محشره نمیدونم اصلا میل داره یا نه این ...

موندم ۶تومن بدم به یه عطر یا نه ولی از طرفی خیلی دلم می خواد یه عطر خوشبو اصل داشته باشم وسوسه میشم

موندم ۶تومن بدم به یه عطر یا نه ولی از طرفی خیلی دلم می خواد یه عطر خوشبو اصل داشته باشم وسوسه میشم

قشنگ درک میکنم 

این می ارزه 

من چند سال قبل داشتم. اون موقع از بوش خوشم اومد که خریدم اما راستش از اینکه به سک سی بودن معروف هست ...

اره واقعا اسم بدیه که براش گذاشتن آدم روش نمیشه جایی بگه من اسپره و میلیشو بو کردم خوب بود به نظرت خوبه بخرم برا مهمونی اینا

من عطربازم ، یکی عطر فیک زده باشه از صدمتری میفهمم! باورکن عطر ارزش هزینه داره ، چون به قول معلم شیمی دبیرستانم، زمانی که عطر فیک زدی و عرق میکنی تازه میفهمی چه سمی زدی به خودت  عطر اصل بخر ، این عطرم بوش خوبه

ولی درکل بو خیلی سلیقه ایه ، اگه میتونی حضورا برو میثم عطر بوش کن ببین دوست داری یا نه

قشنگ درک میکنم  این می ارزه

وای پس چشماموبذارم رو هم بخرم ولی تو مغز دورو وریام نمی گنجه که ۶تومن بدم به عطر به نظرت یدونش چقدر آدمو جواب میده من همیشه ام استفاده نمی کنم ولی شاید اینو تو خونه هم بزنم

اره واقعا اسم بدیه که براش گذاشتن آدم روش نمیشه جایی بگه من اسپره و میلیشو بو کردم خوب بود به نظرت خ ...

کاملا سلیقه ای هست. بوی خوبی داره. شاید برای مهمونی بد نباشه اما راستش من بعد از اون تجربه دیگه کلا روی این عطر یه خط قرمز پررنگ کشیدم و حس خیلی بدی پیدا میکنم

وای پس چشماموبذارم رو هم بخرم ولی تو مغز دورو وریام نمی گنجه که ۶تومن بدم به عطر به نظرت یدونش چقدر ...

خودت می ارزی گلم 

برای خودمون خرج کردن رو باید یاد بگیریم

من چند سال قبل داشتم. اون موقع از بوش خوشم اومد که خریدم اما راستش از اینکه به سک سی بودن معروف هست ...

خوشگلم این وی ای پی هست 

سک سی اش رزه نه این 

من عطربازم ، یکی عطر فیک زده باشه از صدمتری میفهمم! باورکن عطر ارزش هزینه داره ، چون به قول معلم شیم ...

اره رفتم یه جا حضوری اصلشو نداشت ولی میلیشو شرکتی بود بو کردم پسندیدم وای پس عذاب وجدان پولشو نداشته باشم بخرم😁