2777
2789
عنوان

بارداری

85 بازدید | 8 پست

سلام دوستان عزیزم میگم من تنبلی تخمدان دارم ماه پیش روز ششم سیکل سونو‌دادم  فولیکول غالب ۱۴ داشتم این ماه دکتر بهم لترزول شبی دو تانیم  و‌کلومفین شبی ۲تا داد و یک شب در میون رابطه بنظر شما این دارو ها تاثیری برای بارداری داره واینکه من بچه دومم پسرم ۱۲سالشه بنظرتون این ماه بارداری دارم؟؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
ا
2
100%
ا
0
0%

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا چی؟

خیلی چیزا.حالت رحم تو اون موقع.کیفیت اسپرم. گرما و سرمای بدن و .....باید همه چی دست به دست هم بده.باید خدا بخواد

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

خیلی چیزا.حالت رحم تو اون موقع.کیفیت اسپرم. گرما و سرمای بدن و .....باید همه چی دست به دست هم بده.با ...

من همیشه بااولین اقدام باردار میشدم ولی الان این ماه سوم اقداممه خیلی کنجکاو شدم ممنون..ولی انشاالله استارتر نتیجه بگیره

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
ان شاالله زود زود باردار میشی گلم🌹

ممنون باردار شاید بشم ولی اینکه به برام میمونه یا نه خدا میدونه،یه سقط مکررم که چشمم حسابی ترسیده،حتی اگه باردارم بشم باز این ترس به جونمه😥

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز