2777
2789
عنوان

استخر در تبریز میشناسین که....

874 بازدید | 9 پست

خانما کدوم استخرها پله دارن بجای اون نردبان، وقتی وارد اب میخوایم بشیم، من فقط میخوام تو اب راه برم، ممنون از راهنماییتون، به عکس نردبان استخرها که نگاه می‌کن میترسم تازه  گی هم جراحی داشتم

⁦⁩⁦
⁦⁩⁦

برنامه پولتیکت از بازار نصب کن  تمامی استخرا داخلش هستن شماره تماس استخرا پیدا کن تماس بگیر با همین برنامه اگر قرار داد داره با تخفیف سانس رزرو کن 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله خیلی میترسم، خوش گذشتنش بماند، اخه تا حالا استخر نرفتم، الان هم مجبور شدم بخاطر جراحی

دختر خاله منم خورده زمین یه دستش بی حس بود با فیزوتراپی و جکوزی سونا زودتر خوب شد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
والله خیلی میترسم، خوش گذشتنش بماند، اخه تا حالا استخر نرفتم، الان هم مجبور شدم بخاطر جراحی

پتروشیمی 

منم عمل دیسک انجام دادم 9 ماهه

خودمم میرم پتروشیمی راه میرم تو آب