2777
2789
عنوان

به آخر خط رسیدم بیاید کمک کنید به زندگی برگردم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2661 بازدید | 74 پست

سلام عزیزم بیداری من ازت یه سوال بپرسم از فکر و خیال خوابم نمیبره 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️
سلام عزیزم بیداری من ازت یه سوال بپرسم از فکر و خیال خوابم نمیبره 

والا یادم رفت 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم جواب MRIرو میشه بم بگی واست بفرستم؟ اخه تا برم پیش دکتر خودم از استرس مردم 🥲

سلام عزیزم

این یه مقدار تخصصی هست ولی چیزی ک مشخصه یه توده حدودا ۹سانتی تو قسمت میانی بازوی راست وجود داره که احتمالا بافتش چربی باشه(مثل لیپوما)،بدون آسیب استخوانی

و توصیه شده که با نتایج رادیوگرافی و سی تی اسکن تطابق داده بشه

پزشک عمومی

سلام عزیزم این یه مقدار تخصصی هست ولی چیزی ک مشخصه یه توده حدودا ۹سانتی تو قسمت میانی بازوی راست وج ...

ممکنه خطرناک باشه؟ یا ممکنه همینجوری باشه و اشکالی نداشته باشه؟ 

مثلا گاها بعضی وقتا دستم درد میگیره یا احساس میکنم از پشتم تا جلو قفسه سینم انگار یچیزی سوراخش میکنه فشار میده یا گاها که زیاد ازش استفاده میکنم از دست راستم دردم میگیره

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

سلام عزیزم این یه مقدار تخصصی هست ولی چیزی ک مشخصه یه توده حدودا ۹سانتی تو قسمت میانی بازوی راست وج ...

اسکن هسته ای انجام دادم اما رادیوگرافی هنوز نه یعنی هنوز نوبتم نشده برم پیش دکترم

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

از زندگیم راضی نیستم نا امیدم همسرم رو خیلی دوست دارم ولی اون تمام بدی های من رو میگه و میگه انتظا ...

احتمالا همسرت یه زن کامل و بی عیب میخواد..واین حس رو به شما انتقال داده که ایراد ونقصتون زیاده

پارسا پسرمامان😍