2777
2789

بگو گمشده

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

اگه مهریه تو داده باید طلا رو پس بدی چون مال مرده ،اما اگه هدیه داده بهت و گفته واسه خودت هیچی که معمولاً هیچ مردی نمیگه واسه خودت طلا رو واسه آینده میخرم که نیاز داشتن بگیرن از زن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینطوری اگ حکم دادگاهم برای برگشت طلاها داشته باشه نمیتونه بگیره؟ یا دادگاه میگ پولشو باید بدی

نمیدونم 😐😅

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
اگه مهریه تو داده باید طلا رو پس بدی چون مال مرده ،اما اگه هدیه داده بهت و گفته واسه خودت هیچی که مع ...

خب نمیتونم قبل از اقدام برای طلاق ببرم بفروشم؟ یا بازم دادگاه میگ پولشو باید بدی

خب نمیتونم قبل از اقدام برای طلاق ببرم بفروشم؟ یا بازم دادگاه میگ پولشو باید بدی

نمیدونم والا

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
خب اینطوری اگ حکم دادگاهم برای برگشت طلاها داشته باشه نمیتونه بگیره؟ یا دادگاه میگ پولشو باید بدی

ببین به هیچ عنوان نمیتونه طلاها رو ازت بگیره هدیه طلا به کسی بدی و وقتی اون هدیه فروخته شده باشه نمیتونی کاری کنی قایم کن بگو گم کردم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود