2777
2789
عنوان

تولدمه و..

96 بازدید | 6 پست

فردا تولدمه داداشم با نامزم دعوا کردن نامزدم میگه من خونه خودم تولد میگیرم برات خانوادم میگن ما خونه خودمون خببب آخه من چیکار کنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو دیگه مشکل تو نیس 

تقصیر داداشت بوده قهر؟ یا نامزدت؟

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
خو دیگه مشکل تو نیس  تقصیر داداشت بوده قهر؟ یا نامزدت؟

اینا میگن بمون پیش ما نامزدم میگه بیا پیش من خانوادم پشت همن اما نامزدم تنهاس دوست ندارم تنهاش بزارم از طرفی خانوادمم ناراحت میشن تقصیر داداشمه خیلی گیر میده اونم داد زد گفت زن عقدیمه به تو چه دخالت بی جا میکنی 

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

اینا میگن بمون پیش ما نامزدم میگه بیا پیش من خانوادم پشت همن اما نامزدم تنهاس دوست ندارم تنهاش بزارم ...

بنظرم تقصیر جفتشون بوده 

چون داداشت نباید خیلی گیر میداده بهتون ولی خب همه داداشای ایرانی (همشونم نه بیشترشون) ایتجورین 

نامزدتم ک میفهمید داداشت اینجوریه نباید داد میزده و دعوا و بحث 

باید کج دار و مریز پیش میرفته ک داداشت خیلی گیر نده

بمامانت اینا هم بگو من اگه الان پیش شما باشم 

فردا کل روزو میخوام با شوهرم باشم چونکه ناراحت میشه

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
بنظرم تقصیر جفتشون بوده  چون داداشت نباید خیلی گیر میداده بهتون ولی خب همه داداشای ایرانی (همش ...

تاپیک بعدمو بخون یع شرایطی پیش اومد که خودم با داداشم دعوام شد نامزدم بخاطر من یه کلام بهش هیچی نمیگه