2789
عنوان

کاشت ناخن

138 بازدید | 8 پست

دوستان شما دوران بارداری کاشت داشتین یا ریمو کردین؟ 

دوستانی که تجربه دارن بگن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من ریمو کردم چون ترمیم رفتن برام سخت بود تو بارداری 

به نظرت مواد جذب میشه از طریق ناخن؟ 

از دکترت پرسیدی درباره اش؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله گفت نداشته باشی بهتره و رنگ‌مو هم تا موقع زایمان نزدم  دکتر من می‌گفت لوازم آرایش هم کم اس ...

من از دکتر پرسیدم میگه مشکلی نداره نه ناخن نه مژه 

خودم باردار بودم حتی ضدآفتاب فیزیکال میزدم الان نمیدونم واقعا 

من از دکتر پرسیدم میگه مشکلی نداره نه ناخن نه مژه  خودم باردار بودم حتی ضدآفتاب فیزیکال میزدم ...

نزن به نظرم  ریسک نکن 

بالاخره مواد شیمیایی 

ضرر داره

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
نزن به نظرم  ریسک نکن  بالاخره مواد شیمیایی  ضرر داره

همون دیگه چند وقته افتاده تو سرم که اگر روزی بخوام اقدام کنم ناخن هامو چی کنم 

همون دیگه چند وقته افتاده تو سرم که اگر روزی بخوام اقدام کنم ناخن هامو چی کنم 

نمیدونم ولی کلا کاشت خوب نیست 

من خالم زده بود گفت بعد که برداشتم انگار  صدف ناخونامو خورده بود

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
نمیدونم ولی کلا کاشت خوب نیست  من خالم زده بود گفت بعد که برداشتم انگار  صدف ناخونامو خور ...

من میزنم خوبه البته نمیخواد ریمو کنم میذارم خودش بلند بشه که ناخنم نازک نباشه اذیت بشم خاله شما ریمو کرده ناخن هاش سوهان خورده بوده نازک بوده