2777
2789
عنوان

مادرشوعرم چه توقعی داره

167 بازدید | 26 پست

بچه ها آخر هفته رفتیم روستا با شوهرم و مادرشوهرم 

رفتیم دیدن دایی شوهرم 

من یک خواهر شوهر دارم که جداشده دوتاهم بچه داره البته جدا زندگی میکنه از مادرشوهرم 

وقتی رفتیم اونجا 

مادرشوهرم میگه به خواهر شوهرت زنگ میزدی هماهنگ میکردین 

گفتم من فکر کردم تا شب سرکاره مثل روزای دیگه 

بعدم گفتم حتما خودتون بهش میگین 

بعدشم بچه ها من نباید بگم 

خودش دوست داشته باشه میزنگه میگه ماشینتون جادارع ماهم بیایم 

من که ندیدم جایی برای بردن کسی هم بهش زنگ بزنن که بیا 

من بدمبگم ؟ چه توقع ها دارن بخدا 

یا بچه بغل باباش بود همش از بغل باباش کنده نمیشد 

مادرش میگه بچه خوب نیس اینقدر وابسته باشه 

میگم بچه اصلا باباشو نمی‌بینه تاشب 

دلش تنگ میشه خب 

دوسش داره باباشو 

لابد باخودش میگه چرا پسرم گرفتاربچه شده مادرش راس راحت راه می‌ره 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قسمت دومشو بمن هم میگن البته توروم نمیگن. بس که پسرم به شوهرم میچسبه اصلا من نباشم براش مهم نیست😂

ولی کسی که ماشین داره باید بگه بیایید اونکه نمیتونه شمارو تو رودروایسی قرار بده بگه ماهم کیاییم

به نظرم برای اینکه یکی با ماشین شما جایی بیاد شما باید بهش تعارف کنید چون اون طرف  فکر میکنه شاید  دوست نداشته باشید ببریدش و اگر خودش بگه مزاحمتون بشه 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

مادرشوهرا همینن ولش کن ، حالا اون بچه بوده بغل باباش ، یبار ما جایی بودیم شوهرم چند تا آب معدنی دستش بود میاورد بذاره تو ماشین مادرشوعرم گفت برو بگیر ازش بچه ام خسته شد !!!   

خداي بالاسر شاهده 

من شاغل با يه عالمه مشغله تو گوش شوهرم مبخوند و هر دفعه علنا ميگفت بچهرو وابسته خودت نكنيا ولش كن بزرگ بشه گريه ميكنه همراهت ميخاد بياد جوري شد كه بچم شوهرم بگه ميخاد ببرمت شهر بازيم همراهش نميرفت ٤سال تمام  شوهرم بهم گله كرد حرف مادرشو زدم دخترش بچه اورد بنده خدا شوهر خواهرشوهرم شغل ازاد فيزيكي داره له ميشه مياد خونه بايد بچه سه ماهشو ميبرد خيابون خانمش استراحت كنه😒😒😒نميبرد همين مادر دختر ميخوردنش 

من كه سپردم به خدا طعم پدريو از بچم دريغ كردن با حرفاشون تو نوزادي نو نهالي بچم خدا هرجور صلاحشه سرشون بياره 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
خداي بالاسر شاهده  من شاغل با يه عالمه مشغله تو گوش شوهرم مبخوند و هر دفعه علنا ميگفت بچهرو وا ...

پس شگرد همشونه،، البته خداروشکر همسر من گوش نگرفت ولی یه ۱۰ درصدی تاثیر داشت بلاخره، اوف باردارم امیدوارم سالم باشه بهشون نمیگم شاید تا عید😁 ببینم میخان چکار کنن.

پس شگرد همشونه،، البته خداروشکر همسر من گوش نگرفت ولی یه ۱۰ درصدی تاثیر داشت بلاخره، اوف باردارم امی ...

منم نميگم خدا كنه خدا كنه ويارم بزاره 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
پس شگرد همشونه،، البته خداروشکر همسر من گوش نگرفت ولی یه ۱۰ درصدی تاثیر داشت بلاخره، اوف باردارم امی ...

چند وقتته بچه اولت چي