اینقدر هزینه و دارو امپول داره که اگر بفمی بهش فکرم نمیکنی
برای مامان شدن من و همه کسایی که آرزوی مادر شدن دارن دعا کنین. شب و روزم شده گریه . خداروشکر بعداز ۳ سال نازایی و ۳ بار iui ناموفق بلاخره با ivf باردار شدم . خدایا شکرت
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من تاجایی که دیدم و اطلاع دارم اونایی که سنشون بالاست یا مثلا بیماری و مشکلی هست که شاید بعدا تخمک نداشته باشن یا نتونن داشته باشن رو بیمارستان فریز نگه میداره
اگر سنت کم باشه و بدون مشکل فکر کنم باید هزینه شخصی بدی و جای شخصی فریز کنی
چون میتونی بچه دار بشی بعدا
یه صلوات مهمونمکن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇
حالا برلی چی همچین کاری میخوای بکنی ؟ مگه چند سالتونه ؟ تا چند سال بچه نمیخواین؟
برای مامان شدن من و همه کسایی که آرزوی مادر شدن دارن دعا کنین. شب و روزم شده گریه . خداروشکر بعداز ۳ سال نازایی و ۳ بار iui ناموفق بلاخره با ivf باردار شدم . خدایا شکرت
بعد تخمک رو با اسپرم شوهرت قاطی میکنن و فیریز میکنن که اگه تو سن بالا خواستی بچه دار بشی و خدایی نکرده مشکل برات پیش بیاد جنین داری دیگه و میتونی انتقال بدی
اینقدر هزینه و دارو امپول داره که اگر بفمی بهش فکرم نمیکنی
هزینه
دارو
مشکلات بعدش
عوارض
انقدر سخته که ادم به غلط کردن میفته
با فکرش تنم میلرزه فکر میکنن راحته میری و یه روزه میگیرن و تمام!
یه صلوات مهمونمکن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇
دقیقا .منی که این هم این راهو رفتم و هم بعدش بارداری طبیعی رو تجربه کردم میدونم چقدر این راه سخته. و لذتی که توی طبیعی باردار شدن و دوران بارداری طبیعی رو گذروندن هست یک هزارم توی این راه نیست. این راه همشششش و هر لحظه اش استرس و درد و نگرانیه