2777
2789
عنوان

فریز جنین

1073 بازدید | 24 پست

بچها میشه در این مورد منو راهنمایی کنید. البته من هنوز نامزدم 

ولی قصد دارم سر زندگیم رفتم برم جنین فریز کنم 

ولی چیزی ازش نمیدونم اصلا نمیدونم شرایط خاصی داره ایا میتونم یا نه 

این کارو میکنم که خدای نکرده سال‌های بعد دچار مشکل نشم. ممنون میشم راهنمایی کنید

اینقدر هزینه و دارو امپول  داره که اگر بفمی بهش فکرم نمیکنی

برای مامان شدن من  و همه کسایی که آرزوی مادر شدن دارن دعا کنین. شب و روزم شده گریه . خداروشکر بعداز ۳ سال نازایی و ۳ بار iui ناموفق بلاخره با ivf باردار شدم . خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسالته مگه؟

من تاجایی که دیدم و اطلاع دارم اونایی که سنشون بالاست یا مثلا بیماری و مشکلی هست که شاید بعدا تخمک نداشته باشن یا نتونن داشته باشن رو بیمارستان فریز نگه میداره

اگر سنت کم باشه و بدون مشکل فکر کنم باید هزینه شخصی بدی و جای شخصی فریز کنی 

چون میتونی بچه دار بشی بعدا

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

حالا برلی چی همچین کاری میخوای بکنی ؟ مگه چند سالتونه ؟ تا چند سال بچه نمیخواین؟

برای مامان شدن من  و همه کسایی که آرزوی مادر شدن دارن دعا کنین. شب و روزم شده گریه . خداروشکر بعداز ۳ سال نازایی و ۳ بار iui ناموفق بلاخره با ivf باردار شدم . خدایا شکرت 

تخمک کشی انجام میشه 

یه سری دارو و آمپول باید بزنی 

مامانمم انجام داده عوارض داره 

بعد تخمک رو با اسپرم شوهرت قاطی میکنن و فیریز میکنن که اگه تو سن بالا خواستی بچه دار بشی و خدایی نکرده مشکل برات پیش بیاد جنین داری دیگه و میتونی انتقال بدی 

هزینه 

دارو

مشکلات بعدش

عوارض

انقدر سخته که ادم به غلط کردن میفته

با فکرش تنم میلرزه فکر میکنن راحته میری و یه روزه میگیرن و تمام!

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

به نظرم ولی می ارزه نمی ارزه؟

با این شرایط ک آدم نمیدونه کی میتونه بچه دار شه حداقل یکم خیالش راحت میشه

شما  ی مرکز خوب میشناسی ؟؟؟

والا من کلی تحقیق کردم برای ivf خودم

یه پزشک آقا پیدا کردم خیلی حاذق

هرمز دبیر اشرافی.

باید آزمایش و سونوگرافی بدی 

یک ماه بهت داروهای تحریک تخمدان میدن و عمل پانکچر انجام میدی.

همسرت هم نمونه میده.

جنین هاتشکیل میشن و براتون فریز میکنن 

دقیقا .منی که این هم این راهو رفتم و هم بعدش بارداری طبیعی رو تجربه کردم میدونم چقدر این راه سخته. و لذتی که توی طبیعی باردار شدن و دوران بارداری طبیعی رو گذروندن هست یک هزارم توی این راه نیست. این راه همشششش و هر لحظه اش استرس و درد و نگرانیه