royaybiniyar8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3574 عنوان هوای جنوب 36 بازدید | 16 پست در حال حاضر هوا چطوره ؟؟؟ لباس بردارم ؟ زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘 1402/08/21 | 13:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3160 کجای جنوب!؟ خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
تعمیددهنده عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 131 سمت ما خوزستان فقط شبا یکم خنکه وگرنه روزها کولر روشنه . بخصوص سمت ما که مرز نشین هستیم گرمه
royaybiniyar8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3574 سمت ما خوزستان فقط شبا یکم خنکه وگرنه روزها کولر روشنه . بخصوص سمت ما که مرز نشین هستیم گرمه ماهم همون سمت می آییم زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘
royaybiniyar8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3574 کجای جنوب!؟ طرف مرز خرمشهر و... زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘
royaybiniyar8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3574 نه هوا طوری نیس لباس گرم بیاری مرسی گلم زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘
mis_nneeggaar عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5385 سمت ما خوزستان فقط شبا یکم خنکه وگرنه روزها کولر روشنه . بخصوص سمت ما که مرز نشین هستیم گرمه من بهبهانم هوا خوبه... شبا اگه با موتور بخوای بری دور باید هودی بپوشی😆
royaybiniyar8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3574 . کدوم شهر شما راهیان نور هستین . طرفای خرمشهر زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘
تعمیددهنده عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 131 من بهبهانم هوا خوبه... شبا اگه با موتور بخوای بری دور باید هودی بپوشی😆 . سمت بستان هستم سمت ما گرمه