2777
2789
عنوان

خاک تو سرم شد😭😭

6299 بازدید | 85 پست

وااای بچه ها من با یکی دوسال تو رابطه بودم و اومد خاستگاری بابام ردش کرد ولی خب کسی تو فامیل خبر نداشت جز چند نفر 

طی ی جریانی بهم زدیم این پسره خیلی پیگیرم بود ب همه اونایی ک میشناختنش پیام داده بود ک اشتیمون بدن ولی خب نشد و ازون ماجرا چند ماهه میگذره ب دختر خالم تو اینستا پیام داده بود دختر خالمم شوهر داره الان بعد چند وقت شوهرش اون پیامارو دیده شوهرش ب شدت غیرتی و بداخلاقه باهاش دعوا کردع

پسر خالم بهم پیام پیام داده ک بخاطر رل تو خواهرمو زده شماره پسره رو بده با کلی دری وری وای بخدا من اصلا دوس ندارم دختر خالم ناراحتم بشه همه زندگیمه خواهرمه نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نامزدمم با پسر خالم و شوهر دختر خالم فامیل میشه الان اگه فهمید دیگه زندگیم خراب میشه😭

نمیدونم چیکار کنم توروخدا دعا کنین چیزی نشه😭

دختر خالت چرا پیاما رو نگه داشته الان دیشب یکی بمن پیام داد همونجا مسدود کردم

نمیدونم نمیدونم گوشیش خاموشه الان اصن نمیدونم چیشده فقط پسر خالم اومد اینارو بهم گفت گفت دیگه بهش زنگ نزنی 😭

مگه تو چتشون چی گفتن بهم که شوهرش عصبانی شده و کتکش زده؟

پسره گفته بود کاری کن دوباره اشتی کنیم وای خدا ابروم رفت 

چی گفته ب دخترخالت مگ

گفته بود اشتیمون بده ولی خب همینکه بهش پیام داده هم خیلیییی حرفه براشون مهم نیس چی گفته باشه دخترخالمو زده😭😭

گفته بود اشتیمون بده ولی خب همینکه بهش پیام داده هم خیلیییی حرفه براشون مهم نیس چی گفته باشه دخترخال ...

خوب حرف بدی زده نشده 

به پسر خالت بگو شوهر دختر خالتو ببرین پیش روانپزشک

دخترخالت با چه دیو دوسری داره زندگی میکنه بیچاره... خب مرد حسابی اول بپرس ببین قضیه چیه بعد داغ کن ...

وای اون خیلیییییی مضخرفه حالا چی کشیده از دستش😭

چرا بزرگش میکنی اگه همسرت متوجه شد بگو زیر نظر خانواده برای آشنایی بوده .بعد هم نخواستم و جواب منفی ...

اینا نمیفهمن پسر خالم ب من میگه بخاطر عشق اول تو زندگی خاهرم خراب شده انگار من خیلی دوس داشتم اینجوری بشه وای دارم دق میکنم😭