2777
2789
عنوان

زن داداشم😬😬😬😬😬😬😬

134 بازدید | 22 پست

داداش وسطيم ١ ساله ازدواج كرده ما متوجه شديم زياد خوب نيستن باهم الان داداشم تازه داشت به مامانم ميگفت كه خانومش از ١ ماه بعد ازدواج ميگفت من علاقه اي به روابط زناشويي ندارم و بدم مياد و تو خودت يفكري بحال خودت بكن درباره بچه هم ميگه حوصله بچه ندارم با بچه ها روابطش خوب نيس طلاق هم نميگيره ميگه نميخوام برگردم خونه پدرم شما چ راهي پيشنهاد ميدين اينم بگم قبول نميكنه پيش مشاور بره

بگو مرض داشتی ازدواج کنی 😑 حتما اوضاع خونه پدرش اوکی نبوده خواسته از اون محیط فرار کرده باشه

دوست قشنگم؟ میشه با دل مهربونت برای جور شدن جهیزیه من‌ و مشکلاتم دعا کنی؟💚🤲امیدوارم بهترینا واست رقم بخوره🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب قبل ازدواج در مورد رابطه صحبت کرده زن داداشت ؟

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉

اگه داداشت خیلی شاکیه میتونه طلاقش بده .‌‌دادگاه اینو مجاز میدونه برای طلاق زن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

راهکار زیاده اما اگه اینجا بگیم میشیم زن ستیز🤐حالا نمیگن که چقدر کار زنه اشتباهه و مقصره😶

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤