2777
2789
عنوان

سوال مهم 🙏🏻

20 بازدید | 17 پست

اوناییکه جداشدن بعد چندوقت از جداشدن ازدواج کردین؟ 

من یسال جداشدن بچه ندارم بایکی هستم که گفته فعلا تا 4 سال شرایط ازدواج نداره خیلی دوسش دارم منم گفتم منتظر میمونم:) :

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تجربه جداشدنو ندارم....اما 4سال زمان زیادیه....طرز تفکر وشرایط کامللا  متغیره....بستگی به اینکه خودت دنبال چی هستی ..و چی از زندگی میخوای....چون ازدواج دوم هست...پس باید محتاط تر عمل کنی عزیزمم

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
24 تازشم اون 22 سالشع

22سالشه؟>؟؟؟؟  خب شماازش بزرگتری ...مشکلی نیست..اما باید منتظر بمونی بزرگ بشی و رشد کنه

تجربه جداشدنو ندارم....اما 4سال زمان زیادیه....طرز تفکر وشرایط کامللا  متغیره....بستگی به اینکه ...

بله راستش 22 سالشه مادرش در جریانه گفته تا شرایط  کاریش جوابشو جور شد میان جلو

من خودم روانشناسی میخونم...تا جایی که میدونم و خودم تجربه داشتم میگم بهت....خب خانوما در مقابل آقایون در زمینه بلوع عقلی ی گام جلوتر هستن...شما تجربه ی ازدواج رو داشتی خودش ی پروسه پیچیده ای هست...باید بزاردی سنش از25سالگی بگذره...و تو این دوره اگررررر توانشو داری راهنماییش کنی ..کمکش کنی رشد کنه و نقش حمایتگر داشته باشی....بزرگ مرد کوچکه میشه گفت....چون تازه وارد ی مرحله از تفکر انتزاعی هستن ....باید اجازه بدی زمان بگذره ..پخته تر بشه ..اصلااا احساساتی عمل نکن....بازممم خیلی شرایط هست که باید سنجیده بشه و نظرات متفاوته ....امیدوارم مفید باشه توضیحات

بله راستش 22 سالشه مادرش در جریانه گفته تا شرایط  کاریش جوابشو جور شد میان جلو

آ آ آ ...شرایط گذشته منو داری  با این تفاوت ک ما همسن هستیم..خخخخخ

من خودم روانشناسی میخونم...تا جایی که میدونم و خودم تجربه داشتم میگم بهت....خب خانوما در مقابل آقایو ...

مرسی بابت راهنماییت لطف میکنید واقعا

فقد ی چیزی بنظرشما بودن از ادمهایی ک ت شرایط من باشنوبشه تهش

،، 

2790
2778
2791
2779
2792