2777
2789
عنوان

کرمانشاه

80 بازدید | 19 پست

کرمانشاهیا چجور آدمایین ؟ 

برخورد داشتین ؟

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برخورد نداشتم ولی عاشق کوردا هستم 

ای جان.

کوردا خوبن بنظرم 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

کرمانشاهیم سوالی داری بپرس

صبر کن ببینم نظر بقیه درموردشون چیه 

ای جان. کوردا خوبن بنظرم 

اره منم بااینکه زیاد برخورد خاصی نداشتم ولی چیز بدی نشنیدم دربارشون

بازم ب هرحال توی هر جای دنیا ک بگی هم ادم خوب هست هم بد نمیشه بگیم یه قومیت کلا بدن یا کلا خوبن

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
توی هر ایل و تباری همه جور ادم هست بستگی به طرف داره،،،، اما خوش قلب و مهمان نوازن

کاملا درسته

به مهربانی و مهمان نواز بودن مشهورن واقعاً خیلی مردمان خوبین 

البته بخش اعظمی از کرمانشاه رو مردم لک تشکیل میده، که خوب همه میدونن لک و کرد برادرن  مد نظرت ...

خود کرمانشاه و اسلام آباد غرب

اره منم بااینکه زیاد برخورد خاصی نداشتم ولی چیز بدی نشنیدم دربارشون بازم ب هرحال توی هر جای دنیا ک ...

عزیزممم.

شما خودت اهل کجایی 

من زنجانم

زنده باد.

من خودم کورد کرمانشام .

برا همین اومدم پرسیدم ببینم نظر بقیه درباره ماها چیه .

چون چندباری شده تو شبکه های اجتماعی بهمون توهین شده یا رفتم تبریز وقتی میفهمیدن کوردیم اذیت میکردن.

زنده باد. من خودم کورد کرمانشام . برا همین اومدم پرسیدم ببینم نظر بقیه درباره ماها چیه . چون چندب ...

قربونت عزیزم

من حقیقتش زیاد با کوردا برخورد نداشتم فقط یسال یه همکلاسی داشتم ک زیادم نشد باهم ارتباط بگیریم 

ولی خب فرهنگ و زبان و پوشش و رقصشون واسم همیشه جذاب بوده و خب به اندازه ی علاقم درباره رقص و زبانتون یسری چیزا مطالعه کردم 

یوقتایی ب مامانم میگم کاش شوهرم کورد باشه😅

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨