2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

1172 بازدید | 15 پست

کیست ساده به ابعاد ۴۰ در ۳۳ میلی در تخمدان راست و کیست به ابعاد ۱۰۰د ۵۵ میای حاوی جزو سولید به ابعاد ۷۵در۳۸ میلی در ادنکس چپ که احتمال با منشاء تخمدان چپ می‌باشد 

مایع آسیت در حفره پریتوئن شکم و لگنم مشاهده شده 

۴سانت تخمدان راست ۱۰ سانت تخمدان چپ ۴ سانتی با دارو رفع میشه بالای ۸ با جراحی نوعش سولید

یعنی با دارو حل میشه 

مایع آسیت چی هست چون دکتر داخلی گفت سریع برم پیش زنان و زایمان

بعضی وقتها شکمم طرف راست درد میگیره و میپیچه کامل در تو شکمم و استفراغ میکنم تا دو روز اینطوریه توی سونو هم افزایش خفیف اکوی کبد ناشی گرید ۱ دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی با دارو حل میشه  مایع آسیت چی هست چون دکتر داخلی گفت سریع برم پیش زنان و زایمان بعضی وقت ...

شکمت اب اورده ب دلیل مشکلات کبدی 

بخاطر اون سولید باید عمل کنی

حتما برو پیش زنان و زایمان

یعنی با دارو حل میشه  مایع آسیت چی هست چون دکتر داخلی گفت سریع برم پیش زنان و زایمان بعضی وقت ...

گلم این مشکلات اینجا درمان میشه بدون عوارض دوست داشتی سر بزن 

https://docs.google.com/forms/d/1vTfSC73ufewuWy3vl6g8z7RrCsrDyXGgghXAzH3kQuc/edit

شکمت اب اورده ب دلیل مشکلات کبدی   بخاطر اون سولید باید عمل کنی حتما برو پیش زنان و ز ...

رفتم دکتر گفت باید عمل شی و این آب هم به خاطر همون کیست هست و  شاید هم تخمدان ها رو باید در بیاری دیشب رفتم یک سری آزمایش و سیتی از لگن و شکمم انجام دادم ۲۹ جوابش رو میدن دکترم فرناز معمار زاده هست اصفهان 

[QUOTE=317583284]کیستت ک نترمیده پس اب از کجا اورده؟ بچه داری؟[/QUگفت این کیست باعث شده که مایع آسیت تو شکم و لگنم بیاد برای همین سی تی دادم که شفاف نشون بده نه نترکیده 

اره یه دختر ۱۰ ساله دارم 

کیست جداست و مایع آسیت هم جدا س

اگه دگ بچه نمیخای درار تخمدان و رحم و راحت شی

منم تخمدانام کیست سازن ی سره دارو میخورم ی بارم عمل شدم ولی چون بچه ندارم برنمیدارم

خیلی مراقب باش تا زمان عمل نچرخع یا نترکه 

مثل سزارینه 

اگه دگ بچه نمیخای درار تخمدان و رحم و راحت شی منم تخمدانام کیست سازن ی سره دارو میخورم ی بارم عمل ش ...

دقیقا خودش هم همین رو گفت ممنون دوست عزیز 🌹💚

دقیقا خودش هم همین رو گفت ممنون دوست عزیز 🌹💚

سلام عمل کردم تخمدان و رحم درآوردم الان ۱۰ روزه فردا باید برم آزمایش پاتولوژی رو بگیرم برم پیش دکترم خیلی عمل سنگینی بود دکترم گفت چیز خوبی نبود مجبور شدیم همه رو تخلیه کنیم دعا کن برام که آزمایشم خوب باشه