2777
2789

درامدتون چقدره 

ما دفعه اول كه رفتيم هم زياد خريد كرديم هم همه مكانا و تفريحات رو رفتيم خب زياد شد 

اما دفعه هاي بعد صرفا كنسرت ميرفتيم و خريد و دريا 

بسته به خوراك و هال هم داره هم ادميين كه پياده بريز يا خسته ميشين و تاكسي زياد ميگيرين 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بله میتونن بستگی به اولویت داره 

من غواصی میرم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه سال پیش رفتم خرید انچنانی نکردیم 

فقط دو شب جنگ رفتیم 

غذا هم رستوران نرفتیم یه کیترینگ بغل هتلمون بود میرفتیم غذا میگرفتیم میبردیم هتل میخوردم 

هتل هم سه ستاره گرفتیم چون فقط برای خواب ادم میخواد بره هتل مهم نیست چه امکاناتی داشته باشه فقط تمیز باشه کافیه 

یه ماشین رنت کردیم کلی چرخیدیم به جاش

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

تو کیش باید بری بگردی بعد غذا سفارس بدی برات بیارن بهترین سایت غذا هم *دوستم فود*هست سریع و قوی با پشتیبانی عالی رستوران که میری چون بلدم نیستی کجا بری تاکسیا جاهای گرون میبرنت ولی تو سایت دوستم فود همه جور غذایی با هر قیمتی هست یه سایت دیگه هم بود که غذا گرفتیم اسمش فودفور بود افتضاح بود نه درست جواب دادن یک ساعت و نیم هم طول کشید تا بیان غذا هم سرد بود پشتیبانشونم که بی ادب ولی دوستم فود عالیییییی بود