2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم امسال قبول شد ازاول مهرهم سرکلاس رفت مترجمی زبان بود 

مبارک باشه...امسال توتکمیل ظرفیت . دبیری همه میتونستن شرکت کنن یافقط اونایی که مجازبودن؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

مبارک باشه...امسال توتکمیل ظرفیت . دبیری همه میتونستن شرکت کنن یافقط اونایی که مجازبودن؟

ممنونم فدات شم خواهرم امسال کنکور نداده خیلی وقت بود لیسانس زبان داشت 8سال آموزشگاه درس میداد وخیلی مطالعه داشت گفت یهویی ثبت نام کردم تو همدان نفر اول شده بود

خواهرم امسال قبول شد ازاول مهرهم سرکلاس رفت مترجمی زبان بود 

میشه ازتون خواااااااااهش کنم خواهرانه ازش بپرسین حیطه تخصصی سوالاش چی بود؟اخه گفتن کتابای راهنمای مدرسه ولی اونا نبود تو نت سرچ کردم.خواهرتون چیخوندن کتاب؟اگه اینجا سخت بود برام تو پیام خصوصی بگین.یه دنیا ممنون میشم

ببخشیدهمه میتونستندشرکت کنندتوتکمیل ظرفیت دبیری رویافقط اونایی که مجازبودند؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ممنونم فدات شم خواهرم امسال کنکور نداده خیلی وقت بود لیسانس زبان داشت 8سال آموزشگاه درس میداد وخیلی ...

خیلی هم عالی ان شالله موفق باشندعزیزم.

میشه ازتون خواااااااااهش کنم خواهرانه ازش بپرسین حیطه تخصصی سوالاش چی بود؟اخه گفتن کتابای راهنمای مد ...

نه مشکلی نداره حتما میپرسم غروب ازش چون تا بیاد وخستگیش در بره میشه 5و6همینجا خبرت میکنم