۱۳۷۱رزا مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1128 عنوان کیا امسال دبیری زبان شرکت کردن؟ 685 بازدید | 17 پست منابع حیطه تخصصی چی بود؟گفتن که کتاب راهنمای معلمه ولی وقتی نمونه سوالارو دیدم که بحثای تخصص زبان بود 1402/08/21 | 10:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin_____۱۹ عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 936 خواهرم امسال قبول شد ازاول مهرهم سرکلاس رفت مترجمی زبان بود سخت بود ازمونش؟
چال عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 8443 سخت بود ازمونش؟ ببین من خواهرم تو آموزشگاه زبان 8سال تدریس کرده بود یعنی زبانش فوق العاده قوی بود ولی 3ماهم منابع رو خوند میگفت آسون بوده
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12497 خواهرم امسال قبول شد ازاول مهرهم سرکلاس رفت مترجمی زبان بود مبارک باشه...امسال توتکمیل ظرفیت . دبیری همه میتونستن شرکت کنن یافقط اونایی که مجازبودن؟ ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
چال عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 8443 مبارک باشه...امسال توتکمیل ظرفیت . دبیری همه میتونستن شرکت کنن یافقط اونایی که مجازبودن؟ ممنونم فدات شم خواهرم امسال کنکور نداده خیلی وقت بود لیسانس زبان داشت 8سال آموزشگاه درس میداد وخیلی مطالعه داشت گفت یهویی ثبت نام کردم تو همدان نفر اول شده بود
۱۳۷۱رزا مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1128 خواهرم امسال قبول شد ازاول مهرهم سرکلاس رفت مترجمی زبان بود میشه ازتون خواااااااااهش کنم خواهرانه ازش بپرسین حیطه تخصصی سوالاش چی بود؟اخه گفتن کتابای راهنمای مدرسه ولی اونا نبود تو نت سرچ کردم.خواهرتون چیخوندن کتاب؟اگه اینجا سخت بود برام تو پیام خصوصی بگین.یه دنیا ممنون میشم
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12497 ببخشیدهمه میتونستندشرکت کنندتوتکمیل ظرفیت دبیری رویافقط اونایی که مجازبودند؟ ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12497 ممنونم فدات شم خواهرم امسال کنکور نداده خیلی وقت بود لیسانس زبان داشت 8سال آموزشگاه درس میداد وخیلی ... خیلی هم عالی ان شالله موفق باشندعزیزم. ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
چال عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 8443 میشه ازتون خواااااااااهش کنم خواهرانه ازش بپرسین حیطه تخصصی سوالاش چی بود؟اخه گفتن کتابای راهنمای مد ... نه مشکلی نداره حتما میپرسم غروب ازش چون تا بیاد وخستگیش در بره میشه 5و6همینجا خبرت میکنم
۱۳۷۱رزا مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1128 نه مشکلی نداره حتما میپرسم غروب ازش چون تا بیاد وخستگیش در بره میشه 5و6همینجا خبرت میکنم ممنون گلم واقعا گیج شدم.
nazanin_____۱۹ عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 936 ببین من خواهرم تو آموزشگاه زبان 8سال تدریس کرده بود یعنی زبانش فوق العاده قوی بود ولی 3ماهم منابع رو ... مرسی گلم برای دوستم پرسیدم
۱۳۷۱رزا مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1128 نه مشکلی نداره حتما میپرسم غروب ازش چون تا بیاد وخستگیش در بره میشه 5و6همینجا خبرت میکنم عزیزمچی شد پرسیدی؟