برا دندونی که بعدا میفته چرا باید اینهمه هزینه کرد؟
شماهم بچه هاتونو میبرین دندون پزشکی ؟
عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️. این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
یعنی تا بیوفته باید زجر بکشه بچت؟ پول مهم تره یا بچت؟؟ چقدر عجیبید
اولا عجیب نیستیم.
دوما درد نمیکنه که زجر بکشه.
سوما اگه برام مهم نبود کلا نمیبردمش دندونپزشکی معاینه بشه.
شماها چقد عجیب هستین با یه سوال شروع به توپ انداختن میکنین.
محترمانه جواب بدین کافیه
عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️. این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
پسر منم کلاس دوم بود دوتاش به عصب رسید،یکیش رو دکتر گفت بکش چون شش ماه دیگه میفته اما من گفتم هردوتا ...
ممنونم از پاسخگویی تون🌹
اولا عجیب نیستیم. دوما درد نمیکنه که زجر بکشه. سوما اگه برام مهم نبود کلا نمیبردمش دندونپزشکی معای ...
معاینه ک هر ۶ ماه باید بشه کار خاصی نکردی بعدشم سوال پرسیدی جواب گرفتی توقع داری همه تحسینت کنن ک بچتو بردی دکتر؟؟؟ دندون خراب باید درست بشه چ شیری باشه چ نباشه حالا خود دانی .. درست نکنی عصب کشی و روکش میخاد هزینت چند برابر میشه
قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
جدا؟؟؟ من چرا یادم نمیاد دندون های عقبیم بیفته... اگر تهرانی یه جا بهت معرفی کنم بری. دکترش خیلی ...
نه تهران نیستم.
اصفهانم دکتره خودمم کارش خوبه
میبرمش پیش اون
عزیزم این دندونا اگه بپوسه روی دندونای اصلی هم تاثیر میزاره فکر کنم تا جایی که شنیدم ب ...
هفته بعد میبرمش درست کنن
ممنون🌹