2777
2789

من یبار تنها تو خیابون یهو برقا رفت مردم و زنده شدم ولی نمیدونم پانیک بود یا نه

علائمم اینا بود

تنگی نفس

گیجی

حالت تهوع

تپش قلب

اضطراب بیش از اندازه

یخ زدن انگشت های دست

استرس

ترس شدید

من یه بار داشتم ، یه لحظه یه ترس خیلی بدی از فرق سرم تا نوک پام گذشت ، انگاری تک تک سلولامو درگیر کرد ، احساس میکردم اجنه بهم حمله کردن و پورنو گرفتن و منتظرن بهم حمله کنن 

البته پانیک اتک من یه ذره خاص بود😂😂 

یه لحظه یه استرس شدیدو تجربه میکنی

همه چی درست میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من یبار تنها تو خیابون یهو برقا رفت مردم و زنده شدم ولی نمیدونم پانیک بود یا نه علائمم اینا بود تن ...

بله همینه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من یبار تنها تو خیابون یهو برقا رفت مردم و زنده شدم ولی نمیدونم پانیک بود یا نه علائمم اینا بود تن ...

سرگیجه نداشتی؟

منم یه بار آرایشگاه اینجوری شدم

ولی سرمم میچرخید

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

سرگیجه نداشتی؟ منم یه بار آرایشگاه اینجوری شدم ولی سرمم میچرخید

سرگيجه نه ولی خیلی سختم بود که موقعیتمو بسنجم. هوش و حواس داشتما ولی انقد شدت ترسم زیاد بود که حالم دست خودم نبود

مقالات روانشناسی بخونین، از سایت ها و منابع معتبر روانشناسی. 

یک سر این بیماری روان درمانی هست یعنی هم خود شخص باید تلاش کنه + هم رواندرمانگر حاذق باشه. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

من سرم گاهی یجوری میشه بعد میترسم که چم شده  بعد یهو پانیک میکنم قشنگ حس میکنم روح از بدنم یهو ...

من وسط زایمانم یهو اینجوری شدم.. واای جیغ میزدم دکتر دارم میمیرم یهو یه آرامبخش خیلی قوی تزریق کرد 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من سرم گاهی یجوری میشه بعد میترسم که چم شده  بعد یهو پانیک میکنم قشنگ حس میکنم روح از بدنم یهو ...

من ازهوش میرم متاسفانه❤️‍🩹

ولی تازگیاسریعا روخودم آب سرد میریزم وعوارضش برام بیست درصد قبله

میشت بگین عوارضش چیا بوده براتون؟

شروعش باتپش قلب خیلی شدید ،تنگی نفس، دلهره وترس سرگیجه شدید وتهوع ودرنهایت از حال میرم😔 اخیرا بهش تسلط دارم و نمیذارم از حال برم به کمک آب سرد که ازجایی خوندم