2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من۴۰روزگی ختنه کردم با حلقه خیلی خوب بود البته بعد از رفتن اثر بی حسی بچه غش کرد از گریه که هزار بار گفتم غلط کردم ولی بعدش روششو پیدا کردم مامانم که چیکار کنیم دردش ساکت بشه باد سشوار نجات‌مان داد آب رو آتیش شد برای بچم

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

پسر منم ساعت هفت صبح وقت داشت، با بیهوشی بود گفته بودن نباید از دو به بعد چیزی بخوره، الان بیدار انقدر گریه کرد مجبور شدم شیرش بدم دیگه نمیشه ببرمش کلا کنسل شد 🤐

ولی خوشحالم که کنسل شد حس بدی داشتم کلا چنتا اتفاقم پیش اومد که انگار نشونه بود نبرمش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
عزیزم بی حسی داره بیهوشی نشنیدم

پسر من بخاطر شرایطش باید بیهوش بشه گلم

تو تاپیک اخرم توضیح دادم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

من چهل روزگی ختنه کردم پسرمو، لیزری ختنه کردیم، وای وقتی از بی حسی در اومد پسرم خیلی گریه کرد ولی یه نیم بعدش اروم شد، کلا ختنه خیلی دردداره واسه بچه ولی باید انجام بشه

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊