2821
2789
عنوان

من یا شوهرم

70 بازدید | 9 پست

دوستان شما جای من باشین میرین خونه جاری پیش بچش۶۰ روزه بدنیا اومده ؟؟ 

من میگم نمیرم یا حداقل برمم ی مدت دیگه میرم  اول اینکه من تازه عروسی کردم حداقل انتظار داشتم بهم تبریک بگه ولی هیچی حتی ی سلامم نداد

دوم اینکه من برا خونشون و خودش شوهرش دو سه بار هدیه دادم خداییش انتظار ندارما کادویی چیزی بگیرن ولی خب انگار ادم نادیده گرفته میشه 

سوم از اون دسته ادمان ک از کنارش رد بشی هوا بخوره ب خودش بچش میگن دعا داشته😅

من عروس اخریشونم ۸ سال ازش بزرگترم

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

چه جاری پی‌پی داری

نمیدانم مجردم😂🦦

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه اینجوریه که نرو من بودم یه کادو کوچیک میدادم دست کسی بهش بده همین

شوهرم حساسه میگه تو خوب باش

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
چله اش رد شده رفتیم دور بشین چیز گرونم نبر ک دور بر ندارش ولی اگه نری تا عمر داره میگه خرابت میکنه پ ...

درسته ب همه ی اینا فکر کردم 

خب این بد بودن نیست ک کادو بدین و اگ جایی گف چرا نیومدین بگین بچه کوچیک بود من ترسیدم

حتما امتحان‌میکنم این راهو💚