2777
2789
عنوان

بهم گفت دون دون😑

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا اینو یه جا شنیده ‌و براش جالب بوده و خواسته بانمک باشه ، همین ، اصلاااااااا فکرشم نکن چه برسه ...

اخه میدونی چیه یه چیزای دیگه ای هم هس که بهش فک میکنم میگم نکنه این تازه شروع شوخی های بی موردش باشه چون جواب ندادم به خودش اجازه بده از این به بعد بدتر و بیشتر بگه 

اخه میدونی چیه یه چیزای دیگه ای هم هس که بهش فک میکنم میگم نکنه این تازه شروع شوخی های بی موردش باشه ...

خب این جریان دیگه پس چیز دیگه س ، پس با کمی سنگین بودن ، ایشونم به خودش میاد و اجتناب از گفتن اینکه بخوریم و دنیا دو روزه و …

چون این موضوعات سر باز ، شروع کلی حرف و جداله برای بعضی ها در صورتیکه برای شما سر و ته دادن به  موضوع بوده  😘😘

والا از دست خودم خیلی ناراحتم که چیزی نگفتم 

کلا فکر کنم اهل شوخی و اینا نیستی ، اگر یه نفر تو خانواده ما سر یه همچین چیزی ناراحت بشه ، شاید باورت نشه بعدا خیلی بهش بیشتر میخندیم و دست خودمون نیست ، هر دفعه شاید سوژه اش کنیم 

اخه میدونی چیه یه چیزای دیگه ای هم هس که بهش فک میکنم میگم نکنه این تازه شروع شوخی های بی موردش باشه ...

اگر بفهمه حرصی شدی بد تر می کنه ، ببین من تو خانواده دخترونه بزرگ شدم عروس این خانواده که شدم  دو تا داداش فکر شوهرم باهاش همدست میشه ، وقتی حرص بخوری بد تر میشه بیشتر سر به سرت میزارن 

کلا فکر کنم اهل شوخی و اینا نیستی ، اگر یه نفر تو خانواده ما سر یه همچین چیزی ناراحت بشه ، شاید باور ...

چرا اتفاقا شوخی میکنم و شوخی رو دوس دارم ولی به نظرم شوخی داریم تا شوخی و اینکه باید ببینیم مخاطبمون برای شوخی کیه،

و اینکه هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد دیگه آدم که هرجایی هرچی از دهنش دراومد که نمیگه که، زمانیکه جاریم نشسته شوهرای خواهرشوهرام نشستن شوهر احمقم نشسته و داره میلونبونه خیلی به نظرم زشت بود چنین حرفی 

درصورتی که به زن این آقا هیچکس تو اون خانواده نمیتونه بگه بالای چشمت ابروعه چون جرات درگیر شدن با برادرشوهرمو ندارن اصن نمیزاره مسئله به زنش برسه خودش اجازه نمیده 

اگر بفهمه حرصی شدی بد تر می کنه ، ببین من تو خانواده دخترونه بزرگ شدم عروس این خانواده که شدم   ...

میدونم بخاطر همین اون شب باخنده رد کردم اما الان از ذهنم نمیره بیرون 

میدونم بخاطر همین اون شب باخنده رد کردم اما الان از ذهنم نمیره بیرون  

و با توجه به شخصیتی که گفتی این اقا داره و در مورد زن خودش خیلی چایی به دسته و برعکس شوهر شما اصلا درگیر این جریانات نیست که بخواد وارد عمل شه و … ، شدیدا توصیه و تاکید میکنم تا حرکت بعدیش خیلی عادی باش و بهش میدون بده که یه چرت دیگه بگه ولی اینبار تا گفتش بهش چنان بپر و نشون بده که ناراحت شدی که هم تا عمر داره یادش نره و هم اینکه واسه بقیه بشه درس عبرت … ولی بازم میگم باید قشنگ بلد باشی که تا اون موقع بی تفاوت و ناراحت از قبل خودتو نشون  ندی و اگه جریان بالا گرفت اصلا اشاره ای به قبلاها نکن که بگن کینه کردی و فقط بهش بفهمون حدش رو با شما بدونه و شما از اوناش نیستی که ایشون از دست زن خودش که خیلی از خود مچکره و جای شوخی نمیذاره  بیاد و  رو سر شما مسخره بازی‌هاشون خالی کنه  …

یا علی