2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤦🏼‍♀️سنش پایینه نمیفهمه که پسرا از برقراری یه رابطه غیر رسمی فقط یه هدف دارن اونم داشتن یه عروسک وبازیچه‌ واسه هوس بازیشونه

بچه دبستانی گوشی داره چرا اصلا وقتی هنوز نمیتونه خیلی چیزا رو درک کنه وجنبشو نداره!  

بگو آیندتو خراب نکن سر این چیزا بگو آخر و عاقبت نداره چندتا از ابن داستان‌هایی که درس عبرتی بخون برا ...

خیلییییی قبلا براش گفتن نمی‌دونم چرا این کارو کرد. با اینکه می‌دونه اگه بابام بفهمه هم منو هم اونو می‌کشه 

شماره ندارم فقط اسم طرفو میدونم

گوشی خواهرت رو چک کن آیدی یا چیزی پیدا میشه از پسره 

توی تاپیک هر حرفی بود روی سخنم با استارتر هست نه با شما پس هر چی شد کولی بازی در نیار مرسی حرفم باب شما نبود رد کن برو🙏
🤦🏼‍♀️سنش پایینه نمیفهمه که پسرا از برقراری یه رابطه غیر رسمی فقط یه هدف دارن اونم داشتن یه عروسک و ...

چی بگم خانوادم گوشی دادن بهش و ولش کردن بعد الان اگه بفهمن میگن تقصیر من بوده

خیلییییی قبلا براش گفتن نمی‌دونم چرا این کارو کرد. با اینکه می‌دونه اگه بابام بفهمه هم منو هم اونو م ...

از سر بچگی و وابستگی 

ولی بگو منو دوست دارم زندگیت برام مهمه به حرفم گوش کن ضرر نمیکنی یا بهش نشون بده پسره به دردش نمیخوره با یه خط دیگه امتحانش کنید بدونه خواهرت پسره چجوریه

اینکه کاری که انجام میده اشتباه و الان باید تمرکزش رو درسا و آیندش باشه

اصلا گوش نمی‌ده قبلا چندبار بهش گفتم دوستام از پسرا ضربه خوردن تو چتش با دوستش دیدم نوشته پسرا یجوری قربون صدقه میرن ادم وابسته میشه