2777
2789
عنوان

ورم بعد ژل لب

17739 بازدید | 13 پست

بشدت ورم کرده و کبود شده چیکار کنم کم شه دکترم نگف کمپرکس سرد بزارم اناهیل داده برا ورم فقط 

روز اول خوب بود الا کلا داغونه فرم لبم دو روزه زدم قرصی چیزی نمیدونین اصلا اعصابم خورده 

اناهسل جوابه ولی ژلو جذب میکنه سعی کن نخوری بزاری خودش خوب شه

کمپرس یخ نزار اصلا چون ژل و گلوله میکنه تولبت

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اناهسل جوابه ولی ژلو جذب میکنه سعی کن نخوری بزاری خودش خوب شه کمپرس یخ نزار اصلا چون ژل و گلوله میک ...

عه ؟الا دو روزه فکر کنم ی شیش هفتا اناهیل انداختم پس نمیندازم دیگه

همون آناهیل کافیه سفیکسیم هم خوبه البته برا عفونت  و تا سه روز باید با این ورم کنار بیای کمتر ...

اخه ی جوری میگن وای بد شده فلان میگم بابا بخدا هنوز ورم داره مشخص نیس دلم میخاد انزیم بزنم

عه ؟الا دو روزه فکر کنم ی شیش هفتا اناهیل انداختم پس نمیندازم دیگه

یاخدا تودوروز ۶ ۷ تا اناهیل رحم کن بخودت دختر

اون قرص ضرر داره حتی برای عمل بینی هم ک اونقدر ورم و کبودی داده میگن روزی یدونه یادوتا

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
نوشته رو قرص هر۸ساعت اخه 

نخور دکترت اگ پزشک درست حسابی بود اناهیل و نمیداد مگر درشرایطی ک دبگه ورم بیش ازحد باشه اناهیل خیلی ژلتو جذب میکنه