ما ازدواج نکرده بودیم اما ارتباط با چارچوب داشتیم هی از خانواده اش میگفت هی حرف اونا بود هی تصمیم ...
جنایات داعش؟
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
امشب تلفنی داشت با مامانش صحبت میکرد قطع ک کرد گفت داداشم باخانمش میخواد بره مشهد گفتم خب به مامان وبابا هم بگو باهاشون برن تفریح کنن،اینم بنده خدا زنگ زد بهشون گفت مادرشوهرم برگشت درجواب گفت نمیتونین با این کارا منو از سر خودتون بازکنین(با خنده گفت)هرچندسال که بخواین برین جایی منم میام
من تاحالا حتی یکبارم پیش قدم نشدم حتی اگ حق با اون بوده بازم خودش اومده جلو.. ولی ایندفعه واقعا حق ...
همسر من توبچه بزرگ کردن همراهیم نمیکنه همیشه خستس عصبیه منم ادمم منم نیاز دارم استراحت کنم بار مسئولیت بچه داری کاملا بر عهده ی منه همیشه هم تو همه چی منو مقصر میدونه بریدم از زندگی بقران