2777
2789
ما ازدواج نکرده بودیم اما ارتباط با چارچوب داشتیم هی از خانواده اش میگفت هی حرف اونا بود هی تصمیم ...

جنایات داعش؟

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید همسر منم همین فکرو کرده ک دیگ نیومد آشتی کنه..چون هردفعه پیشقدم میشد و کلی باهام حرف میزد ک ارو ...

بزار همینجور بگذره هموطور ک ما زنایی ایقد تو دعوا پیش قدم شدیم ک حال و روزمون شده این اگ پیش،قدم شدی پررو میشه دفعه دیگه زودترقهرمیکنه

خیلی دارم فک میکنم ببینم برام چیکار کرده بهش دلخوش باشم هر چی فک میکنم یه خاطره خوش ندارم من ازش اخه ...

عزیزززم عیین منی منم از نامزدی تا عقد و عروسی هیییییچی دلخوشی باهاش نداشتم چون ی پارانوئید ب تمام معناس هردفعه ب یچیز گیر میده

ایندفعه دیگ واقعا حق با منه.. نمیدونم چرا اونم سکوت کرده..

گف میخام برات ماشین بخرم ولی وقتی خرید اومد گف با داداشم شریکی سوارشین..داداشش مجرده و ما نزدیک ۱ ساله ک قهریم باهم ...

حق با کیه الان؟؟

خب نرو بشین خونت با مامانش اینا بره

هیییی خواهر

چی بگم...

کاش میشد

امشب تلفنی داشت با مامانش صحبت میکرد قطع ک کرد گفت داداشم باخانمش میخواد بره مشهد گفتم خب به مامان وبابا هم بگو باهاشون برن تفریح کنن،اینم بنده خدا زنگ زد بهشون گفت مادرشوهرم برگشت درجواب گفت نمیتونین با این کارا منو از سر خودتون بازکنین(با خنده گفت)هرچندسال که بخواین برین جایی منم میام

هی....

عزیزززم عیین منی منم از نامزدی تا عقد و عروسی هیییییچی دلخوشی باهاش نداشتم چون ی پارانوئید ب تمام مع ...

خسته شدم به خدا خسته شدم دارم با گریه مینویسم با یه پدر مادر مریض و یه بچه که به زور از خدا خواستمش چطوری طلاق بگیرم اصلا یادم نیس کی از ته دل خندیدم

بزار همینجور بگذره هموطور ک ما زنایی ایقد تو دعوا پیش قدم شدیم ک حال و روزمون شده این اگ پیش،قدم شدی ...

من تاحالا حتی یکبارم پیش قدم نشدم حتی اگ حق با اون بوده بازم خودش اومده جلو..

ولی ایندفعه واقعا حق با منه ولی اونم سکوت کرده فلا..

خیلی سختمه وقتی باهاش قهرم 😔

هیییی خواهر چی بگم... کاش میشد امشب تلفنی داشت با مامانش صحبت میکرد قطع ک کرد گفت داداشم باخانمش ...

تقصیر شوهرته مادرشوهر تو مقصر مدون.یبار سفت و سخت جلوش وایسا یا تا آخر عمرت حضور خانواده شوهرتون تحمل کن

کاربری دست دونفر
من تاحالا حتی یکبارم پیش قدم نشدم حتی اگ حق با اون بوده بازم خودش اومده جلو.. ولی ایندفعه واقعا حق ...

همسر من توبچه بزرگ کردن همراهیم نمیکنه همیشه خستس عصبیه منم ادمم منم نیاز دارم استراحت کنم بار مسئولیت بچه داری کاملا بر عهده ی منه همیشه هم تو همه چی منو مقصر میدونه بریدم از زندگی بقران

چند سالتونه؟دقیقا لین احساسات شمارو دارم چیکار کنم؟

۲۷سال...گلم من فقد بخاطر بچم موندم همین الانشم دارم گریه میکنم ساعت۹تا الان گریه هام بند نیومده دلم ایقد پره فقد دوسدارم ساعت مرگم برسه ولییییییی نگاه دخترم میکنم اتیش میگیرم مجبورم ب ادامه..شما هم اگ بچه داری ولش نکن ک اونم آسیب ببینه این وسط

من همسرم خداروشکر خوبه ولی خب از یه لحاظ خیلی خودخواه هست که این باعث میشه سرد بشم اونم اینه که تو ا ...

ای بابا ادم ناراحت میشه خب هر بار نمیشه ک با مادرشوهر رفت سفر ی بادم خونواده ی شما بیاد چی میشخ