2777
2789
عنوان

حسادت دختر به زیبایی مادر!!!

121 بازدید | 15 پست

سلام شبتون بخیر باشه این مشکل یکی از آشناهامونه:

دختره ۲۲سالشه چون مامانش خوشگله بهش حسودی میکنه در حدی که بهش آسیب میزنه

موهاشو میکشه وووووو

بهم گفت اينجا مطرحش کنم که باید چیکار کنه با دخترش

😐

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با روانشناس صحبت کنه

مشکل صرفا زیبایی مادر نیست، از بیخ مورد داره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

دخترش مشکل اعصاب داره فکر میکنه مادرم زیباتره من به چشم نمیام 

باید یه مشاوره یا روانشناس بره که بتونن باهاش صحبت کنن بفهمن 

اما ممکنه بخاطر این باشه نمیخواد مادرشو ببینه یا شکاکی داره 

و موسیقی جای خالی خیلی از انسان هارو پر کرد و کتاب حرف نا نگفته رو... 🌓army-kpoper/ کیپاپر همیشه در صحنه حاضر

منم به زیبایی مامانم حسودی میکنم ولی موهاشو نمیکشم😅

تاپیک اخرم شلوار نوزادی جنس عالی مفت تکی۳۵ جین۱۸۰

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

قطعا یه مشکلی توی تربیت اون خانواده بوده که دختر با همچین موضوعی داره دست و پنجه نرم میکنه.

حالا واسه ما برعکسه.مادر ما به ما حسادت میکنه وقتی کسی از زیباییه ما که دقیقا مثل خودشم هست تعریف میکنه تا مرز سکته میره از حسادت جوری که همه فهمیدن!!!!

البته توی خانواده ی مادری من همشون همینجوری حسودن.چشم دیدن خوشیه دختراشونو ندارن البته فقططط دختراشوناااا

کاربر خانم هستم.

2790
2778
2791
2779
2792