2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی بده خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 24 پست
خانواده ی خودم خانواده ی همسرم آدما خودم همسرم این دنیا هیچکس نمیخاد من ذره ای شاد باشم هیچکس ...

ان شالله خدا اینقد اونا رو سرگرم زندگی خودشون کنه که بیخیال زندگی شما بشن.

حس میکنم خیلی خستم و دیگه کشش ندارم،پس کی اون روزای خوبی که میگن میاد؟ مگه ما چه گناهی کردیم ، نون ...

منم بعضی وقتا همین گله رو از خدا میکنم که ما چه گناهس کردیم  به دنیا اومدیم. یا بچه هامون چه گناهی دارن که بعضی وقتا تقاص گناهای مادرو پس میدن.

هیچ کاری از ما بر نمیاد غیر اینکه واقعا همه چی رو بسپریم به خدا و گذر زمان..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شالله خدا اینقد اونا رو سرگرم زندگی خودشون کنه که بیخیال زندگی شما بشن.

بقرآن قسم هر روز همین دعا رو میکنم،میگم خدایا انقدر به اطرافیانم بده و انقدر غرق در خوشی و برنامه هاشون بکن که لحظه ای به من فکر نکنن و وقت نداشته باشن اذیتم کنن

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
منم بعضی وقتا همین گله رو از خدا میکنم که ما چه گناهس کردیم  به دنیا اومدیم. یا بچه هامون چه گن ...

آره من خیلییی وقته تسلیم شدم و سپردم به خودش اما سنم خیلی کم بود برای این همههههه فشار به تنهایی،شاید چون به خدا خیلی باور دارم انقدر ازش دلخورم و نمیتونم بیخیالی طی کنم،نمیدونم💎💔🌷🍁♥️

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
بقرآن قسم هر روز همین دعا رو میکنم،میگم خدایا انقدر به اطرافیانم بده و انقدر غرق در خوشی و برنامه ها ...

نمیدونم مشکلت چیه ولی از خدا میخوام به دلت آرامش بده.

منم سالای اول زندگیم خییلی خیلی حال تو رو داشتم

الان کمنر شده ولی بازم این حال مستاصلی رو پیدا میکنم بعضی وقتا.

ولی خودمو سریع با یه کار یا با گوشی سرگرم مبکنم و سعی میکنم به اون موضوع که اذیتم میکنه فکر نکنم

آره من خیلییی وقته تسلیم شدم و سپردم به خودش اما سنم خیلی کم بود برای این همههههه فشار به تنهایی،شای ...

بعضی وفتا امتحانایی که خدا میکنه بیشنر از تحملمونه. کاش بتونیم سربلند بیرون بیایم. من که تا حالد نتونستم و همیشه گله میگردم ازش.

کاش حکمت کاراشو بدونیم بعضی وقتا

نمیدونم مشکلت چیه ولی از خدا میخوام به دلت آرامش بده. منم سالای اول زندگیم خییلی خیلی حال تو رو داش ...

ممنونم عزیزدلم،مرسی🌷🍁♥️🙂🥲❤️میفهمم ،همچنین،برسی به تمام خواسته ها و آرزوهات💜🌿🌸

بعضی وفتا امتحانایی که خدا میکنه بیشنر از تحملمونه. کاش بتونیم سربلند بیرون بیایم. من که تا حالد نتو ...

آره من الان تحملم خیلی کمتر از درداییه که بهم داده،ممنونم ازت❤️

بقرآن قسم هر روز همین دعا رو میکنم،میگم خدایا انقدر به اطرافیانم بده و انقدر غرق در خوشی و برنامه ها ...

این امتحان زندگیه که هممون داریم رنج سختی رو می‌کشیم من میدونم تهش خیلی قشنگه ریدم تو هرچی ادمه رو ای دنیا از خودت مهم تر وجود نداره عزیزم 

خدا همچی رو درست میکنه یا خدا دست هممون رو بگیر ایمانتو ب خدا قوی تر کن تو میتونی ناامید نشو ❤️💙🫂😍🥰🥰

این امتحان زندگیه که هممون داریم رنج سختی رو می‌کشیم من میدونم تهش خیلی قشنگه ریدم تو هرچی ادمه رو ا ...

ممنونم عزیزدلم چشم از تو متشکرم،الهی آمین🌿💜