2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی بده خیلی

65 بازدید | 24 پست

تا حالا شده از غصه و ناراحتی و فشار روحی جوری بی قرار بشید که نه بتونین بشینین نه دراز بکشید نه بخوابید نه بیدار باشید،هیچ کاری هم نتونین بکنین؟

حس میکنم جنون دارم

بسیار بی چاره و مضطربم

میگذره؟

بازم آدم سابق میشم با این همه سختی زندگی؟🥲💔🍂

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

انقدر دلم گرفته که نگو

انقدر امروز گریه کردم که نگو

انقدر مریضم این روزا که نگو(کرونا و آنفولانزا باهم)🥲🍂💔

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حمد شفا تقدیم به شما به نیت سلامتی و آرامش دلتون 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 
﴿۱

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷

منم همینم چاره دیدی منم خبر کن 🥺😔

از خدا میخوام نگاهی بهت بندازه و گره هارو از کارات باز کنه و لبخند روی لبات بشینه ❤️

میشی عزیزم  منم پارسال حال تو رو داشتم  اما زنده ام و زندگی میکنم

ممنونم♥️🥲برام دعا کن🌷💎

حمد شفا تقدیم به شما به نیت سلامتی و آرامش دلتون  بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ  ...

خدا هرچی که میخوای بهت بده،ازت ممنونم❤️♥️🌷💎

برای اینا داغونی ؟

نه گلم بخاطر مریضی که میگذره نمیشینم غصه بخورم،مدت هاست که زندگی نکردم،یک لبخند واقعی و از ته دل بدون استرس نزدم،تا خواستم ثانیه ای خوشحال باشم درجا یک غم سیاه نشسته توی دلم،کلا زندگی خیلی سختی داشتم و دارم،خستم💔🍂🥲

فداطم  تو مشکلت چیه عزیزم

خانواده ی خودم

خانواده ی همسرم

آدما

خودم

همسرم

این دنیا

هیچکس نمیخاد من ذره ای شاد باشم

هیچکس ذره ای برای دل من تلاش نکرده و نمیکنه

من با همه صاف و صادق بودم ولی بد خوردم و هربار فروریختم که آخه چرا؟ لعنتی من خیلی از تو عقب و پایین بودم اما باهات خوب بودم و همیشه بهت احترام گذاشتم چرا بدمو خواستی؟🥲🍂چرا دو رو بازی و دو به هم زنی کردی؟

من که کسیو تو شهر غریب نداشتم و ندارم

از این دلم پره که میدونن تنها و بی کسم و هیچ پولی هم ندارم اما ول نمیکنن و هر روز بهم آسیب روحی وارد میکنن آدما

زیاد اینجوری شدم. چاره ای جز تحمل نیست.

حس میکنم خیلی خستم و دیگه کشش ندارم،پس کی اون روزای خوبی که میگن میاد؟

مگه ما چه گناهی کردیم ، نون رو از سفره ی کی برداشتیم؟