2777
2789

بعدش اسهال نشه؟؟پسرم صبحی وحشتناک دل درد گرفت و جیغ میکشید بعد دیگه تبش شروع شد ،بردمش دکتر کلی آزمایش نوشت و سونو هم انجام دادم آزمایش فردا صبح انجامش میدیم،خواهرم میگه این ویروسه چون دخترش انگاری دو روز پیش از مدرسه گرفته بوده اما من خیلی نگرانم میگم اگه ویروس بود دکتر که داخل دهن و گوشش نگاه کرد متوجه میشد

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معدش بود؟ شاید آپاندیسش بوده

سونوی کلی از شکم ولگن انجام دادیم دکتر سونوگراف گفت چیزی نیست اما یه آزمایشات تخصصی وحشتناکی نوشته میترسم البته پزشکش یه آدمیه که دوست داره مادر استرس بگیره

سونوی کلی از شکم ولگن انجام دادیم دکتر سونوگراف گفت چیزی نیست اما یه آزمایشات تخصصی وحشتناکی نوشته م ...

ایشالله که اتفاقی نیوفتاده باشه قشنگم💕

لطفا برای دور ریختنِ سَمِ کسی‌ اونو روی یکی‌ دیگه تُف نکنید:)💔🙂‌
ویروس، با دلدرد و تب شروع میشه. پسرای منم دو هفته پیش گرفتن

دل درد که گرفتن بعدش اسهال هم شدن؟

ویروس، با دلدرد و تب شروع میشه. پسرای منم دو هفته پیش گرفتن

البته دو روز خواهر شوهرم اومد خونمون به بچه اش که ۷سالشه داشت شربت استامینوفن میداد می‌گفت تب داره بخاطر دندوناش که داره می‌ریزه ،ولی بچه اش سرفه های چرکی میزد حس میکردم مریضه ولی خواهر شوهرم ازم قایم میکرد

یکیشون اسهال داشت اونیکی نداشت. علایم بیماری تو همه بچه ها یکسان نیست

فقط امیدوارم ویروس باشه پزشکش خیلی نگرانم کرد

الان همه درگیر این ویروس جدیدن.... همه جا پخش شده

جدی میگید؟یعنی اول شکم درد میگیرن بعد تب شروع میشه ؟آخه اسهال هم نشد دکترش منو خیلی ترسونده

فقط امیدوارم ویروس باشه پزشکش خیلی نگرانم کرد

مطمئن باش ویروس کلا فکرتو درگیر چیزهای دیگه نکن، الان کل بچه های کلاس پسرای منم نوبتی گرفتن و نرفتن مدرسه، فقط مراقب تبش باش چون چند روز تب میکن بعدش علایم سرماخوردگی شروع میشه. ویتامین سی، شربت آبلیمو و عسل و گلاب، دمنوش پونه یا نعناع با عناب زیاد بهش بده

مایعات زیاد بده تا زود زود بره دستشویی

جدی میگید؟یعنی اول شکم درد میگیرن بعد تب شروع میشه ؟آخه اسهال هم نشد دکترش منو خیلی ترسونده

مگه قرار هر کی دلدرد بگیره اسهال هم بشه؟ ببین از من به شما نصیحت برای هر چیزی بچه رو از این دکتر به اون دکتر نبر، مگر اینکه واقعا خیلی جدی و نگران کننده باش