بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی ماهایی که با شوهر عقدیمون میخوابیدیم یا تنها بودیم بی حیا حساب میشیم؟!😐
ن هر کسی عقیده ی خودش و داره خواهر خودت و ناراحت نکن 😂میدونی خدا نکنه این اتفاق واسه کسی بیفته ولی یه سریا میرن توی عقد رابطه برقرار میکنن بعد جدا میشن و این خب یکمی توی جامعه ی ما جا نیفتادس
یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
ما پیش هم میخوابیدیم و بکارتم و از دست دادم و بعدشم تو عقد طلاق گرفتم
الانم خیلی پشیمونم
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
لاکچری ترین کارو کردی. کشورای جهان اولم همینن. یه بار فقط یه جشن عروسی میگیرن. نه مثل ما عقد ۵ سال ...
از خواستگاری تا عروسیم حدود ۷۰ روز شد واسه همین هیچ کدوم از رسمای شب یلدا ( البته بله برونم شب یلدا بود ) عید نوروز و قربان و غدیر و فطر و … نداشتیم، فوق العاده راضی هستم به قدری کم حاشیه پیش رفتیم که به همه توصیه میکنم.