2777
2789
عنوان

عقدم ولی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم سه سال عقد بودم و هر روزش با شوهرم بودم حتی موقه خواب و اصلا دوست نداشتم چون دیگه شوهرم هیچ ...

مشکل من پیش هم نخوابیدنه 

به همون هفته ای دوبار راضیم  که هم می بینیم 

ولی دوست داشتم هفته ای یکبار پیش هم می خوابیدیم

بالای ۳۰😒

پس واسه همینه شرم و حیا و پختگی تو این سن بهتون اجازه این کارا رو نمیده😂🥲

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 

به نظرم خیلی خوبه این یعنی اینکه حریمارو داره حفظ میکنه چون دوست داره و همینطور حیاش مانع از رفتار نسنجیده میشه

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️
شوهرم روز اول ک رفتم خونشون منو برد اتاق اونم جلو مامانش 🥴

وای منم

چقد بدبخت بودم🤣

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

شوهر دخترعمم اینطوری بود بعداً مشخص شد اصلا به دخترا گرایش نداره البته ممکنه شوهرت خجالتی باشه مثلا روش نشه

خود من وقتی میرم خونه پدرشوهرم روم نمیشه برم اتاق مگراینکه خود شوهرم ببرتم و اینکه هفت روزه هفته شبو خونه ما میخوابه🤣😬

مشکل من پیش هم نخوابیدنه  به همون هفته ای دوبار راضیم  که هم می بینیم  ولی دوست داش ...

چجوری تحمل میکنه شوهرم شب اول اجازم روگرفت اومدیم خونه پیش هم خوابیدیم.ولی رفت وآمد توی عقد هرچی کمتر بهتر