2777
2789
عنوان

آرایشگر 💄

21 بازدید | 3 پست

بچه ها من بیکارم تو خونه از صبح تا شب 

از یطرفی بهم فشار میارن که یا برو سرکار یا بچه بیار 😶😶😶

من دوست ندارم شاغل بشم ولی برای روحیه ام دوست دارم برم کلاس (صرفا برای اینکه هنری داشته باشم نه برای کار)

بنظرتون میکاپ خوبه ؟ یه جا پرسیدم ۱۰ تومن میگیره با مدرک 

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره
برای زندگیتون تعیین وتکلیف میکنن

بله 

چند نفر از فامیلاشون شاغلن اونارو میکوبن تو سرم منم میگم کلاس برم از فکر و خیال درام 🙂

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنجش همینه یه کم کمتر یا بیشتر 

هزینه مواد و وسایلشم هست و بستگی داره با چه کیفیتی از کجا بخری ولی حدود همین مبلغو باید برای وسایلش هم هزینه کنین 

هنر خیلی خوبیه کاربردی هم هست هم برای خودآرایی هم برای کسب درآمد ولی یه کم نیاز به زمان داره