2777
2789
عنوان

همسرم با هام قهر کرد به خاطر...

65 بازدید | 38 پست

دیروز به همسرم نگفتم میرم خونه مادربزرگم ظهر که شد زنگ زدم که بگم اونجام گفت خبر اومده رفتی خونه مادربزرگت گفت حالا میخوای بگی کع رفتی اونجا گفتم فراموش کردم گفت اگه واست مهم میبود فراموش نمیکردی بعدش گفت من که نمیگفتم نری حداقل باید میگفتی که میرم اونجا نه اینکه من فکر میکنم تو خونه ای و سر از اونجا در میاری   این اتفاق یه بار دیگه هم پیش اومد بعدم گفتم از این به بعد تکرار نمیشه گفت مهم نیست تو خودت هر جا دوست داری میری اجازت دست خودته بعدش هم ناراحت شد و گفت بهت گفته بودم هر چه بیشتر دوستت داشته باشم بیشتر روت حساس میشم و تو همش این حساسیت های منو نادیده میگیری این شد که قهر کرد باهام لطفاً راهنماییم کنید که چطور از دلش در بیارم

ببین دوای این مشکل فقط حرف زدنه اون الان فکر کرده که تو از قصد این کارو نکردی و به خاطر همین سوء تفاهم براش پیش اومده تو باید باهاش حرف بزنی و این سوء تفاهمو با آرومی و ملایمت براش برطرف بکنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حق داشته دیگه نه به خاطر اجازه گرفتن و اینا،به خاطر اطلاع دادن،بعد رو در رو از دلش دربیار

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

من فکر کردم فقط شوهر من اینطوریه ‌

شوهر من بلز بدتره میرم میرون یکساعت ۳ بار زنگ میزنهد‌.

وقتی خونه م زنگ میزنه میگه چکارمیکنی ‌

یا بدنم جاییش سیاه بشه میگه چکار کردی 

یا بخوام برم حمام میگه تو ک دیروز رفتی 

کلا مستقیم زر نمیزنه 

ولی ب شدت خس بدی دارم ازینکه شکاک ه

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران https://youtube.com/shorts/HfdKvkJoLPY?si=0WMq1HL1FXsW0Okn

وای شوهر منم اینجوره دیوونم میکنه 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

تو راه که داشتی میرفتی یا رسیده بودی زودتر اطلاع میدادی.

من خودم هیچ وقت اجازه نمیگیرم ولی اطلاع میدم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

این چه فرهنگیه تو ایران خانوما بخوان آب بخورن باید از یکی اجازه بگیرن. مگه همسرتون وقتی هر جا میره به شما اطلاع میده؟ اگه بله که اوکیه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.