2789
عنوان

کات کردم

56 بازدید | 15 پست

یکساله کات کردیم با دعوا و فحش هم کات کردیم اوایل خیلی دلم تنگ میشد منتظر بودم برگرده اما خبری نبود تابستون بهش پیام دادم گفت شما؟ منم دیکه ازش متنفرم شدم اما الان باز یادش می افتم😐چرا واقعا حتی به عنوانی که دیگه دوستش ندارم باز تو فکرمه اههه

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

چون از اینکه یکی دوست داره خوشت میاد

و چون این بهت توجه نداره حرصت میگیره

دلتنگ اون حسی ن این شخص

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وابستگی  اونم گفته شما چرت گفته خوبم یادش‌میاد خواسته حرصت بده

حرصم داددد تازه سیومم کرده  چون من سیو نداشتمش شمارش افتاده بود برام  خیلی ضایع شدم 😭😂

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
چون از اینکه یکی دوست داره خوشت میاد و چون این بهت توجه نداره حرصت میگیره دلتنگ اون حسی ن این شخص

گنگه برام اصلا نمیدونم دوستم داشته نداشته داره نداره خیلی سمه نمیخوامش

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

دلت برا اون حسی ک کنارش داشتنی تنگ میشه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
میدونی چیه اون که بود خیالم تخت بود .ولی الان میگم نکنه رفت خاستگاری کسی؟نکنه اینجور شده اونجور شده

منم همینم باید یکی بیاد جاش تا فراموشش کنم ولی از کسی خوشم نمیاد🥲😂

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
منم همینم باید یکی بیاد جاش تا فراموشش کنم ولی از کسی خوشم نمیاد🥲😂

ن من نمیتونم کسیو جاش بزارم .ی چیزی من میخام با ی اکانت ناشناس بهش پیام بدم خب ولی نمیدونم اولش چی بگم .هنوزم ب نتیجه قطعی نرسیدم که پیام بدم یانه؟

ن من نمیتونم کسیو جاش بزارم .ی چیزی من میخام با ی اکانت ناشناس بهش پیام بدم خب ولی نمیدونم اولش چی ب ...

همه به من میکفتن نده اخر سر دادم ضایع شدم 

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻