2777
2789
عنوان

حوصلمممممممم😭😭

18 بازدید | 16 پست

بچه ها چیکار کنم حوصله ام خیلی سر میره دارم دیونه میشم😐نمیدونم چم شده.... نمی تونم یک جا بشینم 😭اعصاب هم ندارم نمیدونم چرا.... دوست دارم همش گریه کنم 

از صبح الکی دارم گریه میکنم .... نمی دونم چه مرگمه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وام بلو؛ ساده و بدون ضامن، سریع و کاربردی

🔴 برای دریافت وام 3 تا 10 میلیون تومانی از بلو، تنها کافی‌ست که میانگین حساب بلوی شما در سه ماه اخیر بین ۳ تا 10 میلیون تومان باشد و این آغاز مسیر اعتباری شماست؛ برای بار اول ۳ تا ۱۰ میلیون می‌توانید از بلو وام بگیرید و اگر به مدت شش ماه متوالی خوش‌حساب باشید و اقساط خود را به موقع پرداخت کنید، می‌توانید تا سقف ۴۰ میلیون تومان وام بگیرید.

افتتاح حساب : https://blubank.com/#footer

میتونید توی گوگل سرچ کنید بلو بانک

کد دعوت : NEDPNA

چون بیکاری، برو‌کلاسی چیزی ، یا پاشو خونه تکونی کن وقت واسه گریه کم میاری

کلاس کجا بود😪😐خونه تکونی خونه خودم نیست که😐😂خونه بابام این هام مامانم کار هارو کرده.... 

وام بلو؛ ساده و بدون ضامن، سریع و کاربردی 🔴 برای دریافت وام 3 تا 10 میلیون تومانی از بلو، تنها ...

شیطون ، تبلیغ جدیده، برای اینکه کد دعوتت رو بزنیم؟؟

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
کلاس کجا بود😪😐خونه تکونی خونه خودم نیست که😐😂خونه بابام این هام مامانم کار هارو کرده.... 

میدونم ، ولی خونه شما هم محسوب میشه پاشو همه جا رو جارو بکش، کابینت رو بریز بیرون و.....

یا کلاسی چیزی بزو

پاشو دوش بگیر تیپ بزن ب خودت برس ...برو بیرون ی حالی ب خودت بده کافی شاپی رستورانی...

اجازه تنهایی جایی رو ندارم🤕بابام اجازه نمیده 

دلم واسه شوهرممم تنگ شده نمیدونم شاید بخاطر اونه

میدونم ، ولی خونه شما هم محسوب میشه پاشو همه جا رو جارو بکش، کابینت رو بریز بیرون و..... یا کلاس ...

😂😐رفتم جهزیه ام تمیز می کردم خواستم ببنم چی خریدم😂نصف ظرف هارو شکستم مامانم دعوام کرد نشستم سرجام میگه ط کار نکنی بهتره

😂😐رفتم جهزیه ام تمیز می کردم خواستم ببنم چی خریدم😂نصف ظرف هارو شکستم مامانم دعوام کرد نشستم سرجام ...

پس معلوم شد افسردگی از کجاست؟؟؟دست پا چلفتی🤣🤣🤣