2777
2789
عنوان

حوصلمممممممم😭😭

18 بازدید | 16 پست

بچه ها چیکار کنم حوصله ام خیلی سر میره دارم دیونه میشم😐نمیدونم چم شده.... نمی تونم یک جا بشینم 😭اعصاب هم ندارم نمیدونم چرا.... دوست دارم همش گریه کنم 

از صبح الکی دارم گریه میکنم .... نمی دونم چه مرگمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وام بلو؛ ساده و بدون ضامن، سریع و کاربردی

🔴 برای دریافت وام 3 تا 10 میلیون تومانی از بلو، تنها کافی‌ست که میانگین حساب بلوی شما در سه ماه اخیر بین ۳ تا 10 میلیون تومان باشد و این آغاز مسیر اعتباری شماست؛ برای بار اول ۳ تا ۱۰ میلیون می‌توانید از بلو وام بگیرید و اگر به مدت شش ماه متوالی خوش‌حساب باشید و اقساط خود را به موقع پرداخت کنید، می‌توانید تا سقف ۴۰ میلیون تومان وام بگیرید.

افتتاح حساب : https://blubank.com/#footer

میتونید توی گوگل سرچ کنید بلو بانک

کد دعوت : NEDPNA

چون بیکاری، برو‌کلاسی چیزی ، یا پاشو خونه تکونی کن وقت واسه گریه کم میاری

کلاس کجا بود😪😐خونه تکونی خونه خودم نیست که😐😂خونه بابام این هام مامانم کار هارو کرده.... 

وام بلو؛ ساده و بدون ضامن، سریع و کاربردی 🔴 برای دریافت وام 3 تا 10 میلیون تومانی از بلو، تنها ...

شیطون ، تبلیغ جدیده، برای اینکه کد دعوتت رو بزنیم؟؟

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
کلاس کجا بود😪😐خونه تکونی خونه خودم نیست که😐😂خونه بابام این هام مامانم کار هارو کرده.... 

میدونم ، ولی خونه شما هم محسوب میشه پاشو همه جا رو جارو بکش، کابینت رو بریز بیرون و.....

یا کلاسی چیزی بزو

پاشو دوش بگیر تیپ بزن ب خودت برس ...برو بیرون ی حالی ب خودت بده کافی شاپی رستورانی...

اجازه تنهایی جایی رو ندارم🤕بابام اجازه نمیده 

دلم واسه شوهرممم تنگ شده نمیدونم شاید بخاطر اونه

میدونم ، ولی خونه شما هم محسوب میشه پاشو همه جا رو جارو بکش، کابینت رو بریز بیرون و..... یا کلاس ...

😂😐رفتم جهزیه ام تمیز می کردم خواستم ببنم چی خریدم😂نصف ظرف هارو شکستم مامانم دعوام کرد نشستم سرجام میگه ط کار نکنی بهتره

😂😐رفتم جهزیه ام تمیز می کردم خواستم ببنم چی خریدم😂نصف ظرف هارو شکستم مامانم دعوام کرد نشستم سرجام ...

پس معلوم شد افسردگی از کجاست؟؟؟دست پا چلفتی🤣🤣🤣