2789
عنوان

هعیییییییییی

16 بازدید | 7 پست

تا با شوهرم بحث میکنم به خودکشی فکر میکنم آخه اونم کارایی میکنه و حرفایی میزنه که تا مغز استخون میسوزم و اذیت میشم بی احترامی میکنه محبت نداره نمیدونم فقط میدونم خیلی خستم هنو تازه ۲۳ سالم شده هرکی میبینه میگه سنت چقد بالا نشون میده بخدا از بس حرص و جوش خوردم مردم نمیدونم چقد ادم ضعیفی هستم یا پتانسیل هیچی رو ندارم از بس اذیتم میکنه همیشه راه چاره خودکشی رو میبینم دلم خیلی گرفته خیییلی😔 هرموقع حقوق میگیره معلوم نیس کجا نابودشون میکنه منم ک میگم بده نگه دارم شروع میکنه بد و بیراه گفتن خب بده ک میخوام زندگیم جلو بیوفته؟  اینهمه دل نگرانی از پا در اورده منو دیگه توان زندگی ندارم کاش امشب بمیرم 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم🥲تا حالا باهم نشستید دربارش مفصل صحبت کنید؟

اصلا ب هیچ صراطی مستقیم نیس نمیدونم چرا دوسم نداره

خدا نکنه عزیزمممم...هر ادمی ی دردی دارع هیچکس بی درد نیست فقط،نوعش با هم فرق میکنه چی میشد منم ی بچه داشتم همین حالا خبر بارداری یکی از زنای فامیل رو شنیدم ک دومی رو. بارداره فقط دوماه زودتر از من ازدواج کرد .....اون ۴۰ ساله و من ۲۷ شوهرش نزذیک ۵۰ 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
گلم چرا خودتو ازیت میکنی اول از همه ب خودت برس ب بهونه های مختلف پول ازش بگیر و جمع کن برا خودت

دلم میسوزه برا خودم 

از اول هیچی ازش نخواستم هیچی نخریدم مسیرایی ک یه ساعت پیاده روی داشته با ماشین نرفتم ک مبادا پول اسنپ بده کلی خرجی دیگه ک واجبم بوده ازش گذشتم حالا رسیدم ب اینجا😔😔 زن داداشم  از بس پرخرجه بیچاره کرده داداشمو هرچی درمیاره زنه چاهشو میکنه سریع

شوهرمم اون روز گفت زن داداشت خیلی بهتر و جذاب تر و سرتر از توعه همه چی هم حالیشه 😔 خب من چ گناهی کردم ک باهات سوختم و ساختم ک دستت جلو کسی دراز نشه و پول کم نیاری ولی بد اشتباهی کردم  

دلم میسوزه برا خودم  از اول هیچی ازش نخواستم هیچی نخریدم مسیرایی ک یه ساعت پیاده روی داشته با ...

عیب نداره ک گلم تو هم جیبش رو خالی کن نزار پول تو جیبیش بمونه

ی روز بگو گوشت بخر غذا بپزم هوس کباب کردم اول اینجوری

بعد بگو ابروم میره لباس ندارم پول بده لباس بخرم

اما اول از در قربون صدقه وارد شو و با جونم و قربون باهاش رفتار کن 

همینکه بهت گفته اون از تو جذابتره یعنی هنوزم تو رو میخواد اگه نمیخواستت میرفت یواشکی یکی رو صیغه میکرد 

دلم میسوزه برا خودم  از اول هیچی ازش نخواستم هیچی نخریدم مسیرایی ک یه ساعت پیاده روی داشته با ...

خب توام روالتو عوض کن بفهمه «زن داداشت جذاب تره »ینی چی😏😏😏😏

به خرج بندازش زود زود لباس بخر 

ارایشگاه برو 

اگرم پس انداز میکنی بکن ولی یواشکی

تو پول اسنپتو بگیر ازش ولی خواستی پیاده بری برو 

مردا انگار خودشون دوس دارن ک زنشون حواسشون ب جم و جور کردن زندگی نباشه