2777
2789

بچم ۶سالشه از وقتی رفته مدرسه کلا مریض شده در حد چن روز کامل خوب بود بقیش درحال سرماخوردگی الانم که ۴روزه سرفه های شدید ودو روزع تبم اضافه شده بابی حالی دکتر بردم ازمایش دادم مشکلی نداش دکترم فقط تب بر وبرم هگزین داد خسته شدم دیگه دائم مریضه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماسک بزنه سرکلاس یدونه ضدعفونی کننده دست براش بخر بزار توی کیفش 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

شربت ایمونس بخر حتما بده بهش ازمیوه غافل نشو لیموشیرین اب هویج قرص جوشان حتما بده بهش پودر روتارین عالیه ی تیکه کوچیکم تثنبات بنداز ک بتونه بخوره 

شمانميتونيدكارهاي بزرگ انجام بديداگه چيزهاي كوچيك حواستونوپرت كنه🎈

سال پيش كل زمستون پسر من ١٥روزم نرفت تبش قطع نميشه سرفه وحشتناك ذات الريه بود امسالم الرژيش اوت كرده سرفه امونشو بريده

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

به دنیای مامانایی که بچه مدرسه ای دارن خوش اومدی😁

امسال چون اولین سالیه بچه ات با یه جمع در یه مکان بسته هست دائم این مریضیا رو داری اینا واکنش سیستم دفاعیه بدنشه از سالهای بعد هی کم و کمتر میشه . با حرص خوردن به جایی نمیرسی . به جاش سعی کن توی خوراکی تقویتش کنی سه شیره خیلی خوبه اگر بهش بدی . دائم پرتقال و لیمو شیرین و شلغم توی برنامه غذاییش باشه و سوپ و اشتا این مراحل بگذره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ازمایشی که دادم کامل کامل بود از گلبول سفید خخون وعفونت همه چی دکتر گف هیچ مشکلی نداره نمیدونم چرا ر ...

حالا امتحان کن چیزیای مقوی بده

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

یعنی از سال بعد کمتر میشه؟؟فک میکردم فقط بچه من مشکل داره

اره نگران نباش😊

دختر من تازه اون سال که پیش بود بیماری رو میاورد به خواهر کوچکترشم میداد . یعنی رسما به فنا رفته بودم چند ماه 😵‍💫😵‍💫

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚