2777
2789
عنوان

کار

15 بازدید | 15 پست

سلام رفقا

من پریروز یه آگهی کار توی دیوار دیدم

بعد اینجوری بود که مشخصات و عکس منو گرفتن

من هر روز دارم توی دیوار آگهی که میگن رو میزارم و جوابی ک حالا خودشون میگن هم به مردم میدم

چون آگهی هاشون استخدامیه دیوار از من هزینه میگیره بابت ثبت آگهی

و بمن گفتن حقوقت هفتگی پرداخت میشه و حقوق هر روزت ۳۵٠ تومن + هزینه هایی که توی دیوار میدم

بنظر شما واگعیه یا کیکه؟؟! 

خب کلاهبرداری نیست؟آگهی که میزاری چی هست ؟پلیس فتا دیوار رو کنترل میکنه حواستو خیلی جمع کن به خاطر کسی گرفتار نشی

🌺هر آن که جانب اهل خدا نگه داردخدایش در همه حال از بلا نگه دارد🌺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب کلاهبرداری نیست؟آگهی که میزاری چی هست ؟پلیس فتا دیوار رو کنترل میکنه حواستو خیلی جمع کن به خاطر ک ...

آگهی استخدام کاره الان دیروز آگهی استخدام حسابدار در شهر آق قلا گزاشتم امروز هم بهم گفت همین اگهی رو برو نردبان کن

اره کنترل میکنن ولی اینا هم دیوار آگهی داده بودن🤔🤔🤔

ینی دارم بیخودی پول آگهی میدم؟  بمن گفت از شرکت گارگزاری یاس تهران هستن و از روز هفتم که حقوق ...

دروغ گفتن عین چی...برااونایروزم وقت وهزینتوبزاری کافیع روزی هزارنفردگ چی میخان دروغع همش

زهرمار🗿
عهههه🤦‍♀ اخه اگ الکی بود خب بقیه گزارشش نمیزدن تو دیوار؟؟؟ 

چ ربطی داره همه ک عین توگول نمیخورن فق ردمیشن...نمیبینی درطول روزانه چ اگهی هایی میزارن دیوار

زهرمار🗿
چ ربطی داره همه ک عین توگول نمیخورن فق ردمیشن...نمیبینی درطول روزانه چ اگهی هایی میزارن دیوار

نمیدونم والا چی بگم

اخه من این اخیرا خیلی دنبال کار با گوشی بودم 

این کار تایپ که همشون رقابتی و دروغه

انلاین شاپ هم زدم ولی نتونستم فالور جمع کنم

فالور خریدم هم فیک بودن

دیگه نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم والا چی بگم اخه من این اخیرا خیلی دنبال کار با گوشی بودم  این کار تایپ که همشون رقابت ...

منم هرکاری ک کردیوکردم هیچی ب هیچی همشون ....در......اگ تودوره واشناوفامیل اهل لباس خریدن نتی هستن من ازتولیدی جنس میگیرم میفروشم باسودکم چون ازتولیدیه قیمتاخیلی ارزونوخوشگل وخوبه اگ خاسی ومیتونی شمارتوبده وات یاروبیکا من هرروزبرات لباس میفرستم سودتوبکش روش  ب من بگو من بهش سفارش میدم پولشوتومیگیری سودتوبرمیداری پول منم واریزمیکنی لباسشم پیک میبره دم درش

زهرمار🗿
آگهی استخدام کاره الان دیروز آگهی استخدام حسابدار در شهر آق قلا گزاشتم امروز هم بهم گفت همین اگهی رو ...

خب متن اگهی که میزاری رو کامل بگو

وای دختر من اینو رفتم پیام دادم بعد یه شماره بهم داد گفت به اون شماره تو تلگرام مسخصات بفرست بعد برام سه تا فایل و یه متن فرستاد استخدام اموزش پرورش بخش خصوصی که مدارک همراه ۱۳۰ تومن که واریز کردی فیشو بفرست واسه فلان جا و چون مبدونستم استخدام اموزش پرورش تموم شده برای دوستم فرستادم که برادرش تو پلیس فتاست گفت کلاهبرداریه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز