2777
2789
عنوان

شما بگین😢

11 بازدید | 4 پست

از حرصش یه کار بدی در حقم کرد بعدشم باهام کات کرد.منم گفتم به سلامت و از همون شب از همه جا زدم بلاکش کردم،،رابطمون تموم شد..ولی دو روز بعدش بهم زنگ زد جواب ندادم از دستش ناراحت بودم.

حالا چرا دوباره زنگ نمیزنه من انتظار دارم بازم بزنگه یا حرکتی کنه..بخاطر اون کارش هنوز منتمو بکشه😢 

(به نظرتون ممکنه دلش تنگ باشه ولی بخاطر غرورشه که جلو خودشو میگیره و دوباره زنگ نمیزنه؟)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر عجیبن خانما. پس یادم باشه طرف منو شست گذاشت کنار و بلاکم کرد و زنگ هم زدم جواب نداد، باز باید ...

اره صد در صد وقتی کار بدی کرده باشی طرف از دستت ناراحت باشه باید چند بار زنگ بزنی منتشو بکشی نه به یه بار اون هنوز ناراحته دوست داره نازشو بکشی �لان از دستش خیلی ناراحتم که چرا دوباره زنگ نمی‌زنه اگه دوستم داره چرا حرکتی نمی‌کنه باز

چقدر عجیبن خانما. پس یادم باشه طرف منو شست گذاشت کنار و بلاکم کرد و زنگ هم زدم جواب نداد، باز باید ...

ممن نشستم نذاشتمش کنار اون بود که کار بدی در حقم کرد بعدشم بام کات کرد می‌دونی من چه سختی کشیدم چه گریه‌ها کردم تو اون دو روز