2777
2789
عنوان

پسر کوچیکتر

66 بازدید | 18 پست

هم کلاسی دانشگاهمه، دیر رفتم دانشگاه. از نظر ظاهری بهم نمیخوره بزرگتر باشم ولی خب از نظر سنی من 5 سال بزرگترم.خودش هم میدونه اینو،، منم ازش خیلی خوشم میاد... سرکلاسا هم میشینه پشت سرم منو نگاه میکنه.شما بودین چیکار میکردین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اگه حتی  یه روز ازم کوچیکتر باشن حس مادربودن بهم دست میده اصلا نمیتونم اون مدلی نگاشون کنم حس عشق بگیرم 

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

فکرشو از سرت بیرون کن دخترم!بعد ها به مشکل میخورید!

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

الان دیگه اختلاف سنی به اینصورت اهمیتی نداره. اتفاقا خیلی هم زیاد شده خانم بزرگتر از اقا‌ منتها شما باید مسایل دیگه رو درنظر بگیری. اگر قصدتون دوستیه که هیچ اما اگر جدیه تفاهم و هم فرهنگ بودن. رضایت خانواده ها و شغل و‌..

اصلا پیشنهاد نمیکنم

شما چند ساله هستید ؟

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌