2821
2789
عنوان

پسر کوچیکتر

66 بازدید | 18 پست

هم کلاسی دانشگاهمه، دیر رفتم دانشگاه. از نظر ظاهری بهم نمیخوره بزرگتر باشم ولی خب از نظر سنی من 5 سال بزرگترم.خودش هم میدونه اینو،، منم ازش خیلی خوشم میاد... سرکلاسا هم میشینه پشت سرم منو نگاه میکنه.شما بودین چیکار میکردین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اگه حتی  یه روز ازم کوچیکتر باشن حس مادربودن بهم دست میده اصلا نمیتونم اون مدلی نگاشون کنم حس عشق بگیرم 

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

فکرشو از سرت بیرون کن دخترم!بعد ها به مشکل میخورید!

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

الان دیگه اختلاف سنی به اینصورت اهمیتی نداره. اتفاقا خیلی هم زیاد شده خانم بزرگتر از اقا‌ منتها شما باید مسایل دیگه رو درنظر بگیری. اگر قصدتون دوستیه که هیچ اما اگر جدیه تفاهم و هم فرهنگ بودن. رضایت خانواده ها و شغل و‌..

اصلا پیشنهاد نمیکنم

شما چند ساله هستید ؟

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز