2777
2789
عنوان

باردارا

6 بازدید | 9 پست

شماهم نفس تنگی دارین؟؟سه چهار روزه نفس تنگی گرفتم بخصوص امروز نفس کشیدن برام سخت شده..سرویس رفتن ک واویلا اذیت میشم فقط دوس دارم تو صدم ثانیه پاشم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

شکمم بزرگ نیس ولی احساس سنگینی دارم نمیتونم زیاد راه برم یا خم بشم بیشتر کارا رو شوهرم میکنه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

شکمم بزرگ نیس ولی احساس سنگینی دارم نمیتونم زیاد راه برم یا خم بشم بیشتر کارا رو شوهرم میکنه

منم تنگی نفس دارم

۱۴ هفته هستم. 

نینی شما دختره؟

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تنگی نفس دارم ۱۴ هفته هستم.  نینی شما دختره؟

نه پسره..برای تو زوده ک

نه پسره..برای تو زوده ک

من از ۸ هفته تنگی نفس دارم

بعضی وقتها هرکاری میکنم نمیتونم نفس عمیق بکشم 

حس خفگی پیدا میکنم

ولی وقتی دراز میکشم بهتر میشم

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
نه پسره..برای تو زوده ک

خدا حفظش کنه نی نی رو

ان شاءالله سالم و سرحال بدنیا بیاد

چون گفتی حس سنگینی داری گفتم شاید دختر باشه

من از ۸ هفته تنگی نفس دارم بعضی وقتها هرکاری میکنم نمیتونم نفس عمیق بکشم  حس خفگی پیدا ...

وا..به دکترت گفتی؟

خدا حفظش کنه نی نی رو ان شاءالله سالم و سرحال بدنیا بیاد چون گفتی حس سنگینی داری گفتم شاید دختر با ...

مرسی عزیزم همچنین..نه دیگه چون هفتم بالاس بچه بزرگه قلب و ریه فشرده میشه نفس تنگی میاره

وا..به دکترت گفتی؟

نه

چون فکر میکردم چیز طبیعی باشه. 

یعنی خطریه؟

نه چون فکر میکردم چیز طبیعی باشه.  یعنی خطریه؟

بستگی دارع ولی تو هفته تو زوده ب دکترت بگو ببین چی میگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز