2777
2789
عنوان

بی بی مشکوک+عکس

644 بازدید | 105 پست

۲روز دیگه موعدمه

این بی بی به نظر شما به مثبت شبیه یا منفی؟؟

زیر ۵دقیقه افتاد

https://s6.uupload.ir/files/20231111_153614_n1ef.jpg

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منفی

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

مثبت مثبت مثبتتتتتت😍😍😍😍😍😍😍😍😍مبارکه ، برا منم کمرنگ بود ، بعد از موعد پررنگ میشه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

هاله داره😁❤️مبارکه مامان جون

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

چرا پس من هر چی نکاش مبکنم مثل سایه س؟؟ رنگدانه صورتی نداره ها

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

اون عکس کمرنگتونو ندارین بزارین؟

چرا پس من هر چی نکاش مبکنم مثل سایه س؟؟ رنگدانه صورتی نداره ها

من میبینم صورتی رو 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
من میبینم صورتی رو 

الان که خشک شده پررنگتر شده

بعد ازون یکی دیگم زدم

الان جفتشونو میزارم بی زحمت ببین دوباره😅🙏

اون عکس کمرنگتونو ندارین بزارین؟

تاپیک 5/5 منو ببین 

البته دو روز قبلش زده بودم ولی اینقدر بی بی منفی دیده بودم  نگاه نکرده بودم انداختم سطل بعد از دو روز دیدم هاله انداخته ، گفتم شاید زیاد مونده و خط تبخیره 

بعد زدم که این شد که هست 

ص3 همون تاپیک هم عکس بعد از چند دقیقه هست 

https://s6.uupload.ir/files/20231111_171638_20tt.jpg

ببینید اینجوری شدن بی بی ها

نظرتون ؟

چرا من چشام سیاه میبینه پس😖

تاپیک 5/5 منو ببین  البته دو روز قبلش زده بودم ولی اینقدر بی بی منفی دیده بودم  نگاه نکرد ...

الان میبینم مهربان