2777
2789
عنوان

بچه15ماهه

22 بازدید | 4 پست

سلام مامانا من پسرم 15ماهه هست خیلی کم دستشویی می‌کنه از صبح الان پوشکشو عوض کردم تقریبا خشک بود بچه های شما چطوری اند

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

من واسه دخترم یبار صبح عوض میکنم یبار ظهر یبار هم عصر تقریبا پر میکنه.  قبلا یه مدت کم دستشویی می کرد که از رفلاکس ش بود اون که درمان شد خوب شد . البته اسهال هم باعث میشه ادرار کم بشه 

من واسه دخترم یبار صبح عوض میکنم یبار ظهر یبار هم عصر تقریبا پر میکنه.  قبلا یه مدت کم دستشویی ...

چند وقتشه 

در روز چقدر مایعات میخوره

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.