2777
2789
بپرس

من درخواست دادم موافقت هم شده چندروز دیگه شناسنامه جدیدم میاد.میخام ببینم بعدش چیکار کنم؟ مدارک دانشگام که یه شهر دیگه هست کارتای بانکیم و... اینارو باید چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من درخواست دادم موافقت هم شده چندروز دیگه شناسنامه جدیدم میاد.میخام ببینم بعدش چیکار کنم؟ مدارک دانش ...

مدارک دانشگاهت تغییری نمیکنه ، کارت ملیت به اسم قبلِ ؟ باید درخواست تغییر بدی که اونم صدسال طول میکشه بیاد🙄

تازه بعدش بری کارت بانکیت رو تغییر نام بدی

در نتیجه دردسر زیاده

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
مدارک دانشگاهت تغییری نمیکنه ، کارت ملیت به اسم قبلِ ؟ باید درخواست تغییر بدی که اونم صدسال طول میکش ...

ینی نمیخاد برم مدارک دانشگامو عوض کنم؟؟بعدا خاستم برم سرکار چیزی نمیگن؟ اره کارت ملیم اسم قبلیمه.برای شما چقدر طول کشید تا اومد؟ چیارو عوض کردین.چقد هزینه بقیش شد ب غیر شناسنامه

ینی نمیخاد برم مدارک دانشگامو عوض کنم؟؟بعدا خاستم برم سرکار چیزی نمیگن؟ اره کارت ملیم اسم قبلیمه.برا ...

خب من کارت ملی و کارت بانکیم رو هر جوری بود صبر کردم و کاراشو انجام ندادم

اول درخواست تغییر نام دادم ، بعد از اومدن شناسنامه رفتم واسه کارت ملی و کارت بانکی .

باید از پیشخوان و دفاتر سوال کنی که چیکار کنی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
میشه بگی اسمت چی بوده و به چی تغییرش دادی؟ منم میخوام تغییر بدم مراحلش چجوریه

اسمم یاسمن بود کردمش بهار

اره رفتم ثبت احوال درخواست دادم بعد از دوماه جوابش میاد که آیا موافقت شده یا نه بعدش ک موافقت شد میفرستنت دفاترپیشخوان و...

خب من کارت ملی و کارت بانکیم رو هر جوری بود صبر کردم و کاراشو انجام ندادم اول درخواست تغییر نام داد ...

شما مدارک دانشگاهی نداشتین ک عوضش کنید؟ یا نکردین کلا؟ پرسیدم گفت ما برای مدارک اطلاعی نداریم از کسی که عوض کرده بپرس..و اینکه چقد طول کشید تا کارت ملیت اومد؟ چندوقته شما عوض کردین؟ ببخشید زیادم پرسیدم😢😂