2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دانشجو حقوقم تا حدودی بله

با شوهرم به مشکل خوردیم بیماره پارانوییده دراین حد که اگه تو جامعه چیزی ببینه میاد بامن دعوا و کتک کاری که اون زن اینکارو کرده پس تو هم میکنی الان قهرم تهدید کرده بچه رو میبره و دیگه به من نشونش نمیده میتونه بچه رو واقعا ببره و خودشو گم و گور کنه؟ درضمن پدرشوهرم فوت شده اما همه اموالشو قبل فوت زده به نام مادرشوهرم اگه درخواست مهریه کنم از اون مال میتونم به عنوان مهر بگیرم؟

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

با شوهرم به مشکل خوردیم بیماره پارانوییده دراین حد که اگه تو جامعه چیزی ببینه میاد بامن دعوا و کتک ک ...

متاسفانه شوهرت خیلی زرنگه اموالش چون به نام خودش نیستن تو نمیتونی ازش مهریه بگیری  و انگار خودش میدونسته ک اینکارو کرده بچت چند سالشه؟ اگ طلاق بگیری و بچت به سن مشخص رسیده باشه میتونه پیش تو زندگی کنه میتونی بری دادگاه و بگی شوهرم بیماری داره و مدارکی از پزشک قانونی بیاری تا ثابت بشه بعد دادگاه حکم طلاق رو صادر میکنه  

خدایاشکرت🩵
متاسفانه شوهرت خیلی زرنگه اموالش چون به نام خودش نیستن تو نمیتونی ازش مهریه بگیری  و انگار خودش ...

اره همه چیزش به نام خالش و مامانش هست متاسفانه .پسرم سه سال و ۴ ماهشه من الان باید چکارکنم که حضانت پسرمو بطور کامل بگیرم؟ قبلا هم ازش شکایت کردم بخاطر دست بزنش ولی رضایت دادم بهش و ی پرونده تیراندازی تو شهرم داره که تیر خورد به بازوی طرف نمیدونم بااینا کارم راه میوفته یانه؟

متاسفانه شوهرت خیلی زرنگه اموالش چون به نام خودش نیستن تو نمیتونی ازش مهریه بگیری  و انگار خودش ...

ی مشکل دیگم که دارم اینه جلو بقیه همچین خودشو خوب وموجه نشون میده که قاضی نمیفهمه این روانی هست اونو چکارکنم؟(همه خانواده واقوامش میدونن شکاکه و دیت بزن داره ولی اونا که به نفع من شهادت نمیدن)

ی مشکل دیگم که دارم اینه جلو بقیه همچین خودشو خوب وموجه نشون میده که قاضی نمیفهمه این روانی هست اونو ...

ببین تو قانون باید همه چی ثابت بشه اگ نتونی ثابت کنی طرفت مشکل داره  فایده نداره 

خدایاشکرت🩵
ببین تو قانون باید همه چی ثابت بشه اگ نتونی ثابت کنی طرفت مشکل داره  فایده نداره

چقدر من بدبختم خاک برسرم شد پس

اگ اذیتی خیلی از دستش جدا شو  از تهدیداشم نترس میخواد بترسونت ک نتونی کاری کنی

میخوام جدابشم مهریه هم اصلا برام مهم نیست فقط بچم مهمه برام که نتونه بگیرتش اخه همین الانم به بهونه بچه هی زنگ میزنه و چرت و پرت میگه بخدا نه دیگه اعصاب برام مونده نه ارامش 

اگ اذیتی خیلی از دستش جدا شو  از تهدیداشم نترس میخواد بترسونت ک نتونی کاری کنی

میدونم اگه بچم بره پیشش بزرگ که شد ی ادمی از خودش بدترمیشه دزد و معتاد تحویل جامعه میده همین الانشم بسکه جلو پسرم سیگارکشیده بچم ی باردیدم رفته تو حیاط ته مونده سیگارو کرده تودهن که مثلا بکشه خداازش نگذره انگل جامعه رو 

میخوام جدابشم مهریه هم اصلا برام مهم نیست فقط بچم مهمه برام که نتونه بگیرتش اخه همین الانم به بهونه ...

مهر حلال جون آزاد کن دادخواست طلاق بده ولی فقط مشکل بچته اگ سنش ۱۱ ساله میتونی پیش تو زندگی کنه اما دادگاه اولویت رو میده به پدر و بچه احتمال زیاد پیش شوهرت میمونه دیگ تصمیم باخودته 

خدایاشکرت🩵