2777
2789
عنوان

ازدواج کنید😊

38 بازدید | 45 پست

تو شصت سالگی پدر و مادرت نیستن، از دوست دختر و دوست پسرم خبری نیست، کسی پیری شما رو تحمل میکنه که خاطرات خوبی تو جوونی باهاتون داشته.😉

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌

موافقم البته انتخاب خوب و عاقلانه

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اردواج بایه فرداشتباه میتونه پیرت کنه 

ازدواج کنید بایه ادم درست

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

ازدواج کنید 

ولی نه به هوای اینکه سنتون داره می‌ره بالا و داره دیر میشه و فلان 

مجردی خیلی بهتر از ازدواج اشتباهه

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
ازدواج کنید  ولی نه به هوای اینکه سنتون داره می‌ره بالا و داره دیر میشه و فلان  مجردی خی ...

ازدواج اشتباه خیلییی بده

تنهایی به از دوست بد

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂

ینی ازدواج عمدی بدون عشق،فرار از تنهایی ؟؟بزرگترین اشتباهه

زندگی ی روز دو روز نیست یک عمره ..باید بدونی داری با کی زندگی میکنی ..فکن ۴۰ سال با کسی زندگی کنی فقط واس زاد ولد؟؟پس احساس آدم چی میشه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بچه هاااا پولدار شینننننننن

ازدواج کردن نکردن مهم نیسسسسس

فقط پولدار شیننننن

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙